DOLAR 32,5403 0.24%
EURO 34,7738 0.07%
ALTIN 2.488,021,06
BITCOIN 20597354,26%
İzmir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
AK Parti İzmir'den Kabaş hakkında suç duyurusu

AK Parti İzmir'den Kabaş hakkında suç duyurusu

ABONE OL
24 Ocak 2022 12:50
AK Parti İzmir'den Kabaş hakkında suç duyurusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir İl Başkanlığı yöneticileri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan ve akabinde tutuklanan Gazeteci Sedef Kabaş hakkında önce İzmir Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu, ardından konuyla ilgili olarak il binasında toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Milletin temsil etiği Cumhurbaşkanımıza hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendirmez” dedi. 

KEREM ALİ SÜREKLİ: HAZIMSIZ GÜRUH SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükaktan, Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İl Başkan Yardımcısı İl Başkanvekili Ali Aslan'ın da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sürecin takipçisi olacaklarını kaydederek,  “Sözde gazeteci Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hiçbir tahammülü olmayan ağır hakaretlerde bulunmuştur. Siyasete girdiği yıllardan bu yana muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle defalarca seçim kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen ‘hazımsız güruh’ saldırılarına devam etmektedir. Dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıyayız. Seviyesi düşük muhalefet anlayışı ülkenin menfaatinin her daim karşısında yer alarak, huzuru kaçıracak hiçbir fırsatı kaçırmayarak, ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet zanneden bu aciz zihniyet bir kez daha kendini göstermiştir. Ya küfürler savurur, ya tehdit veya hakaretlerde bulunur, ya da saldırıya geçerler" ifadelerini kullandı. 

""

BU ÇİRKİNLİĞİ, ANTİ-DEMOKRATİK VE FAŞİZAN SÖZLERİ KINIYORUZ 

"Siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz. Liderimize sıkı sıkıya sarılıyoruz. Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan sözde gazeteci Kabaş’ın, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanı’mıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yapılan hareketleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir" diyen İl Başkanı Sürekli, "Milletin temsil etiği Cumhurbaşkanımıza hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendirmez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz" diye konuştu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP