DOLAR 32,3274 0.22%
EURO 35,1223 -0.04%
ALTIN 2.303,031,14
BITCOIN 23000142,83%
İzmir
19°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’ndan ‘Kadın Buluşmaları’ programı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’ndan ‘Kadın Buluşmaları’ programı

ABONE OL
1 Ekim 2022 13:09
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’ndan ‘Kadın Buluşmaları’ programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ve ilkini Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ile yaptığı ‘Kadın Buluşmaları’ programında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, ‘’Hayatın her alanında Roman kadınlarını görünür kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hak temelli anlayış ile politikalarımızı geliştirmeye ve sürdürmeye devam ediyoruz.’’ dedi. İl Kadın Kolları başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadın alanında ve sosyal politikalar alanında birçok reform gerçekleştirildi. Yapılan tüm hizmetleri kadınlarımıza ulaştırma gayretindeyiz.’’ ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ‘Kadın Buluşmaları’ adını verdiği programların ilkini Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ile gerçekleştirdi. İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin katılımıyla gerçekleşen programda Roman derneklerinin Kadın Başkanları ve Yöneticileri kendi alanlarında yapmış oldukları çalışmaları, projelerini ve beklentilerini iletti. Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, ‘’Hayatın her alanında Roman kadınlarını görünür kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ve bunu bir lütuf olarak görmüyoruz. Hak temelli anlayış ile politikalarımızı geliştirmeye ve sürdürmeye devam ediyoruz. İzmir’de de Roman kadınlarının ve Roman derneklerinin karar alma mekanizmalarının içerisinde olması için gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile Sanatçımız Tüdanya Hanıma, tüm Roman kadınlarına ve gece gündüz demeden tüm Türkiye'de sahada olan, sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayan AK Kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 
Kadın alanında ve sosyal politikalar alanında birçok reform gerçekleştirildik
 
Programa ev sahipliği yapan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, ‘’AK Parti Kadın Kolları olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadın alanında ve sosyal politikalar alanında birçok reform gerçekleştirildi. Kadınların ayrım yapılmaksızın siyasette, iş hayatında, eğitim hayatında, karar alma mekanizmalarında daha fazla yer almaları sağlandı. Bizler de AK Parti Kadın Kolları olarak kapı kapı dolaşarak yapılan tüm hizmetleri kadınlarımıza ulaştırma gayretindeyiz. Özellikle bu dönem Genel Merkezimizin öncülüğünde kadınların girişimciliği ve eğitimi alanında iki önemli proje gerçekleştirdik. Bu projelerimizle İzmir’de toplamda 5 bine yakın kadınımıza ulaştık. Kadın odaklı çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birçok kez bir araya geldik. Hükümetimizin kadınlara ve dolayısıyla ailelere ve toplumun tamamına yönelik geliştirdiği proje ve hizmetleri kadınlara ulaştırmak amacıyla ‘Kadın Buluşmaları’ programlarımızı başlattık. Belli aralıklarla yapacağımız programlarda; Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi, kanaat önderi, muhtarlarımız, İl ve sosyal hayattaki birçok kadınımızla bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bugün ki buluşmamıza katılım sağlayarak bize destek veren, hem Romanların hem de İzmirli vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında büyük bir gayret ortaya koyan Milletvekilimiz Cemal Bekle’ye çok teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP