DOLAR 32,5471 -0.02%
EURO 34,9358 0.09%
ALTIN 2.430,290,02
BITCOIN 2172671-0,70%
İzmir
26°

KAPALI

üst menü altı
AK Partili Baran'dan 3 Aralık çıkışı: üstümüzden reklam yapıyorlar!

AK Partili Baran'dan 3 Aralık çıkışı: üstümüzden reklam yapıyorlar!

ABONE OL
4 Aralık 2022 11:10
AK Partili Baran'dan 3 Aralık çıkışı: üstümüzden reklam yapıyorlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için çarpıcı bir çıkış yaptı. Baran, “Büyükşehir Belediyesi, emeklerimiz üstünden reklam yapıyor.”  dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Büyükşehir yönetimi için “Hazırcı bir politika izliyorlar.” dedi.

Baran, “İktidara geldiğinden beri engelli bireyler için istihdamdan sosyal haklara, Anayasa değişikliğinden birçok farklı alanda kazanımlara kadar çok sayıda çalışma yapan AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet politikamızı, halka faydalı olmak adına parti ayrımı yapmadan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde sürdürmekteyim. Engelliler üstünden siyaset yapılmaz, engelliler için proje üretilir düşüncesiyle bugüne kadar Büyükşehir çatısında çok sayıda projenin ya ilk imzacısı ve teklif vereni oldum ya da içinde doğrudan yer aldım. Bunların içinde engelliler için ilçelere tahsis edilen araçlardan tutun da son olarak İZSU bütçe görüşmelerinde engellilerin suya erişimi için verilmiş mücadeleye kadar birçok başlığı sayabiliriz. Buna karşın, Büyükşehir yönetimi ise bu ortak çalışmadan siyaset devşirmektedir.” dedi.

"BU PROPAGANDAYI KABUL ETMİYORUM"  

Engellilere hizmetin ortak akılla geliştirildiğini söyleyen Baran, “Nefesimiz yettiğince tüm engel gruplarının sorunlarını belediye meclisimizde gündeme taşıyıp çözüm için mücadele ederken, bizim emeklerimizin adeta üstüne konarcasına yapılan propagandayı kabul etmiyorum. Kaldı ki bu propagandayı yapanlar, İnciraltı Engelliler Parkı’ndaki kafede engelli indirimini bir günle sınırlı bile kalsa ortadan kaldırarak engellilere bakışlarını göstermişlerdir. Dolayısıyla Sayın Soyer’in söylediği başka bir engelli politikası mümkün sözü evet doğrudur fakat AK Parti’nin emeğiyle, bugüne kadar yaptıklarıyla ve iradesiyle mümkündür.” dedi.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP