DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2264505-1,08%
İzmir
18°

AÇIK

üst menü altı
AK Partili Günaydın'dan Yaşlılar Günü mesajı

AK Partili Günaydın'dan Yaşlılar Günü mesajı

ABONE OL
1 Ekim 2022 10:26
AK Partili Günaydın'dan Yaşlılar Günü mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Günaydın mesajında;

Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılığın da bu önemli dönemlerden biri olması nedeniyle, 1990 yılında Birleşmiş Milletler 1 Ekim’i “Dünya Yaşlılar Günü” olarak ilan etmiştir.

Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımızdır.

Yaşlılığı kabullenmek, hem erdem, hem de olgunluktur. İnsanlığı büyüten sevgidir. Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar da yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşaklara örnek olmayı başardığımız ölçüde, yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz.

Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ” nü en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte yaşama sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP