DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,8039 0.18%
ALTIN 2.496,800,51
BITCOIN 21008585,28%
İzmir
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
AK Partili Sürekli'den Karşıyaka Stadı tepkisi: 'Yapacaktık, yaptırmadılar, engellediler'

AK Partili Sürekli'den Karşıyaka Stadı tepkisi: 'Yapacaktık, yaptırmadılar, engellediler'

ABONE OL
26 Mayıs 2022 12:51
AK Partili Sürekli'den Karşıyaka Stadı tepkisi: 'Yapacaktık, yaptırmadılar, engellediler'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka Stadı’nın yapmak istemelerine karşın yaptırılmadığını ve engelllendiklerini savunan Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehirin bu stadı yapması mümkün değil, onun için ipe un seriyorlar, topu taca atıyorlar. Cemil Bey de burada çaresiz bu siyasete sığınmak zorunda kalıyor. İzmir’de ilk stad fikri Karşıyaka Stadı’dır. İlk onu yapacaktık, bize yaptırmadılar, engellediler. Biz burayı yapamıyoruz, gelin yeni bir formül bulalım desinler. Oturalım konuşalım” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM-Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Stadı’nın uygulama projesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca henüz kendilerine gönderilmediğini kaydeden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yanıt verdi.

İzmir Körfezi’nin ve derelerin koktuğuna dair iddialara yönelik basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gazetecilerin konuya dair sorusunu yanıtladı.

"BUNLAR MAZERET, BU STADI YAPAMAYACAKLAR"

AK Parti İl Başkanı Sürekli, Cemil Beyin çaresiz olduğu için böyle bir açıklama yaptığını, söylediklerinin doğru olmadığını iddia ederek, “Stat konusunda sayın Cemil Tugay’ın başlangıçta samimi yaklaştığına inanıyorum. Stat konusunda olumlu mesafemizde onun da katkıları vardır ancak geldiğimiz noktada her ne kadar kendisi bu konu üzerinden siyaset yapmayalım dese de kendisi siyaset yapıyor. Çünkü Cemil Bey, çaresiz durumda. Çünkü burayı yapacak olan Karşıyaka Belediyesi değil, büyükşehir belediyesi. Büyükşehir belediyesi dedi ki, biz buraya 250 bin dolar ayırdık dedi. Büyükşehirin finansal krizde olduğunu duyduk, biliyoruz. Büyükşehirde para yok. Büyükşehirin bu stadı yapması mümkün değil, onun için ipe un seriyorlar, topu taca atıyorlar. Cemil Bey de burada çaresiz bu siyasete sığınmak zorunda kalıyor. Söyledikleri doğru değil. Bunlar mazeret, bu stadı bunlar yapamayacaklar” dedi.

"YAPACAKTIK, YAPTIRMADILAR, ENGELLEDİLER"

“Bir sene bekledik, biz bir şey söylemedik. Biraz önce de çağrı yaptım, başka çareleri bulmak için biraraya gelebiliriz ama stadın gecikmesinde konuşulacak konu varsa, işin başına döneriz. Bu stad projesini ilk defa ortaya koyan AK Parti hükümetidir. AK Parti’dir. İzmir’de ilk stad fikri Karşıyaka Stadı’dır. İlk onu yapacaktık, bize yaptırmadılar, engellediler. Bunu sayın Cemil Tugay da Karşıyakalılar çok iyi biliyor” çıkışında bulunan AK Partili Sürekli, “Geçmişle uğraşmayalım, geleceğe bakalım diyorlarsa, ufak tefek yalanlara sığınmasınlar, gerçek dışı ithamlarda bulunmasınlar” diye konuştu.

"BURAYI YAPAMIYORUZ, GELİN YENİ BİR FORMÜL BULALIM DESİNLER, OTURALIM KONUŞALIM"

Karşıyaka Stadı’nın yapımına dair çağrıda da bulunan Kerem Ali Sürekli, “Biz burayı yapamıyoruz, gelin yeni bir formül bulalım desinler. Oturalım Karşıyaka taraftarı olarak, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kongre üyesi olarak, iki dönem ikinci başkanlık yapmış biri olarak öneriyorum, il başkanı olarak demiyorum, oturalım konuşalım. Bunlar tartışmaya bile değmez. 6 ay önce de bunları tartıştık, Atilla bey cevabını verdi, İZVAK cevabını verdi. Cemil beye uygun düşmüyor. Başlangıçtaki samimi duruşuna, dik duruşuna uygun düşmüyor. Biz Cemil beyi bu konuda samimi görüşüyle devam etmesini istiyoruz. Büyükşehirin çaresizliği onu gerçek dışı beyanlarda bulunmaya itmesin” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP