DOLAR 32,4042 0.12%
EURO 35,1178 -0.13%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN 22939492,80%
İzmir
22°

AÇIK

üst menü altı
Bayraklı Belediyesi onu unutmadı!

Bayraklı Belediyesi onu unutmadı!

ABONE OL
1 Ekim 2022 10:33
Bayraklı Belediyesi onu unutmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trafik kazasında yaşamını yitiren Antrenör Fırat Albayrak, doğum gününde anıldı

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Bayraklı Belediyesi spor eğitmeni Fırat Albayrak, adına düzenlenen futbol turnuvası ile anıldı. İzmir’in köklü kulüplerinin katıldığı turnuvada 120 sporcu sahaya çıktı. Albayrak’ın fotoğrafına karanfiller bırakıldı. Turnuvayı dostluk kazandı!

ALBAYRAK’IN FOTOĞRAFIYLA SAHAYA ÇIKTILAR
Ağustos ayında, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Bayraklı Belediyesi personellerinden futbol antrenörü Fırat Albayrak, doğum gününde, adına düzenlenen futbol turnuvası ile anıldı. Şehit Ümit Boz Tesisleri’ndeki anma törenine Albayrak’ın aile bireyleri, dayısı- ünlü sanatçı Mustafa Keser, Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Acar, Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hamza Işık, arkadaşları, çok sayıda seveni ve eğittiği spor öğrencileri katıldı. Albayrak’ın fotoğrafının önüne karanfiller bırakıldı. Turnuvada; Karşıyaka, Altınordu, Altay, Buca, Göztepe ve Bayraklı Belediye Spor’un minik sporcuları merhum Albayrak için sahaya çıktı. Kapanış Töreninde Albayrak Ailesine Altınordu ve Göztepe spor kulüpleri A Takım sporcularının imzaladığı forma takdim edildi. Turnuvayı dostluk kazandı

""

ÜNLÜ SANATÇI MUSTAFA KESER’DEN TEŞEKKÜR
Turnuva’nın açılışında konuşan ünlü sanatçı Mustafa Keser, duygu dolu anlar yaşadı. Yeğenini kaybetmenin üzüntüsünü ifade eden Keser, “Bu anlamlı günde onun sevenleriyle olmak, burada sizinle yeğenimi anmak çok anlamlı. Üzüldüğüm kadar gururluyum da. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BUGÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ!
Baba Haluk Albayrak “Bugünü asla unutmayacağız. Emeği geçen herkese ailemiz adına teşekkür ederim” dedi.

SPORCULARI ADINI YAŞATACAK
Bayraklı Belediyesi adına konuşma yapan Başkan Yardımcısı Ahmet Acar da “Değerli mesai arkadaşımız, başarılı futbol insanı Fırat Albayrak’ı zamansız kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Ama biliyoruz ki, onun attığı tohumlar geleceğin sporcuları olacak ve yetiştirdiği pırıl pırıl gençler de bizim gibi gelecekte onun ismini en iyi şekilde yaşatacak. Bugün biz de Fırat Albayrak’ı anmak ve sevenleriyle doğum gününde anlamlı bir anı yaşamak istedik. Bir kez daha rahmet diliyor, hepimize sabır diliyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP