DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%
İzmir
14°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Belediye Başkanına saldırı! Gözaltına alındı…

Belediye Başkanına saldırı! Gözaltına alındı…

ABONE OL
23 Ocak 2023 09:08
Belediye Başkanına saldırı! Gözaltına alındı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Belediye Başkanı Aras, eski belediye çalışanının fiziki saldırısına maruz kaldı. Aras, mahkemeden serbest bırakılan saldırganın, 'rüşvet' şikayetleri nedeniyle işten atıldığını söyledi.

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dün gece saatlerinde beraberindekilerle ilçedeki bir restorana gitti. Mekanda bulunan ve eski belediye çalışanı olduğu öğrenilen A.Ö, Aras'a fiziki saldırıda bulundu.

Arbede anları, işletmenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, A.Ö'nün Başkan Aras'ın elini sıkmaya çalıştığı, sonrasında kendisine doğru çekerek sert fiziki müdahalede bulunduğu görülüyor. Görüntülerin devamında ise Aras'ın koruması ile mekandaki diğer müşterilerin tartışmayı yatıştırmaya çalıştığı ve bu sırada bir süre arbede yaşanması yer alıyor.

Belediye Başkanı'nın şikayeti üzerine emniyete götürülen A.Ö, buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe serbest bırakıldı. A.Ö.'nün de Başkan Aras'tan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Ahmet Aras da konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Olay, dün akşam misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın, beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilmesi ve şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP