DOLAR 32,5862 0.03%
EURO 34,9275 0.09%
ALTIN 2.426,22-0,15
BITCOIN 2167080-0,66%
İzmir
26°

KAPALI

üst menü altı
Büyükşehir'de Gökçe'den boşalacak olan koltuğa kim oturacak? Kulislerde 4 isim öne çıkıyor

Büyükşehir'de Gökçe'den boşalacak olan koltuğa kim oturacak? Kulislerde 4 isim öne çıkıyor

ABONE OL
23 Mayıs 2022 11:44
Büyükşehir'de Gökçe'den boşalacak olan koltuğa kim oturacak? Kulislerde 4 isim öne çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki Genel Sekreterlik görevinden ayrılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile yolları ayrılan Buğra Gökçe'nin ay sonunda İzmir'deki genel sekreterlik göreviyle ilişiğini kesip İstanbul'a gitmesi bekleniyor. Gökçe'den boşalacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği koltuğuna kimin oturacağı henüz netleşmedi ancak kulislerde 4 ismin adı öne çıkıyor. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Kulislerde uzun süredir görevinden ayrılması beklenen Buğra Gökçe, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminde Ankara Çankaya Belediyesi'nden ekibiyle birlikte İzmir'e gelerek önce İBB Fen İşleri Daire Başkanı sonra Genel Sekreter Yardımcısı olmuş, dönemin Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç'in emekli olmasının hemen ardından İBB Genel Sekreteri olmuştu. 

2019 yerel seçimlerinden sonra başkanlık koltuğuna oturan Tunç Soyer ile de bugüne kadar çalışan Gökçe'nin ay sonunda bu görevden ayrılmasının ardından gözler kimin İBB Genel Sekreteri olacağına çevrildi. Edinilen bilgilere göre Buğra Gökçe'den boşalacak olan koltuğuna geçecek olan 4 isim konuşuluyor. 

SUPHİ ŞAHİN, ERTUĞRUL TUGAY, BARIŞ KARCI VE ERHAN BEY İSİMLERİ ÖNE ÇIKIYOR 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in henüz hangi isimle çalışacağı netleşmezken, konuşulan dört isim ise İBB Genel Sekreter Yardımcıları Suphi Şahin, Ertuğrul Tugay ve Barış Karcı ile ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey olduğu belirtiliyor. Başkan Soyer'in önümüzdeki günlerde hangi isimle çalışacağı netleşecek. 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP