DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%
İzmir
14°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
CHP'de kritik toplantı! Vekiller sahaya iniyor

CHP'de kritik toplantı! Vekiller sahaya iniyor

ABONE OL
26 Temmuz 2021 13:01
CHP'de kritik toplantı! Vekiller sahaya iniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleriyle biraraya geldi.  30 ilçede milletvekillerinin katılımıyla saha çalışması yapılması kararlaştırıldı. Toplantıyı değerlendiren milletvekilleri, belediyeleri CHP'de olmayan ilçeler, kırsal ve köyleri önceleyeceklerini belirtti. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Partisinin milletvekilleriyle biraraya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, erken seçimin gündemde olması nedeniyle sürekli sahada olunması gerektiği mesajını paylaştı. CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Bedri Serter, Mahir Polat, Tacettin Bayır'ın katıldığı toplantıda, tüm milletvekilleriyle birlikte 30 ilçede saha çalışması yapılması kararı alındı. 

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, meclisin yeniden açılacağı 1 Ekim'e kadar saha çalışması yapılacağını, bunun ilk bir ayının İzmir'de İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilecek program kapsamında olacağını, daha sonraki programların ise genel merkez tarafından belirleneceğini söyledi. 

TACETTİN BAYIR: BELEDİYELERİ BİZDE OLMAYAN İLÇE, KIRSAL VE KÖYLERİ ÖNCELEYECEĞİZ 

Milletvekili Bayır, "Malum meclis kapandı. 1 Ekim'e kadar da milletvekilleri alanda olacaklar.  Bunun ilk bir ayı ile ilgili genel merkezimiz il başkanlıklarına yazı yazmış. 'Sonraki aylar için program yapmayın, genel merkez olarak Anadolu'da ayrı bir program yapacağız' denmiş. Bizim için bu dönem bir tatil değildi zaten. İl Başkanlığımızın koordinasyon ve denetimi, ilçe başkanlarımızın da düzenlemesiyle 30 ilçede çalışma programlanıyor. Planlama il başkanlığı tarafından yapılacak. Belediyeleri bizde olmayan ilçeleri, kırsalı ve köyleri önceleyeceğiz. Bu nedenle ilk ziyaretimiz büyük ihtimalle Bergama'ya olacak. İki genel merkez yöneticisi ve genel başkanımız bu çalışmalardan ayrı tutularak, 10 milletvekiliyle çalışmalara başlayacağız. Bergama'nın ardından Kiraz, Aliağa, Menderes'ten başlayarak tüm ilçelere gideceğiz" şeklinde bilgi verdi. 

BAYIR: İL BİNASI AÇILIŞINA GENEL BAŞKANIMIZI DA DAVET EDECEĞİZ 

İl başkanlığı binası inşaat ve çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu kaydeden CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, planlanan açılışa Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da davet edileceğini söyledi. Bayır, "İl başkanlığı binamızın inşaatı bitmek üzere. Ufak tefek rötuşlar kaldı. Kesin tarih yok. Açılış planlanıyor. Genel başkanımız da davet edilecek" dedi. 

MAHİR POLAT: İYİ BİR ÇALIŞMA OLACAK 

30 ilçede gerçekleştirilecek saha çalışmasına katılacak olan CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, halkla birlikte ve sahada olmayı önemsediklerini vurgulayarak, "Zaten sahadaydım. Bayramda da vatandaşlarla birlikte oldum. Sahayı seven biriyim. Partimiz uzun süredir erken seçimi dillendiriyor. Erken seçimi bekliyoruz, istiyoruz, ısrar ediyoruz. Türkiye'de çok kötü bir geriye gidiş var. Bu durumu, tabloyu tersine çevirecek tek parti de CHP'dir. Bunun için biz hazırız. Sahadayız. Halkımızla hemhal olup, dertlerini dinleyeceğiz. Onlardan aldığımız notları,talepleri alıp, onların dertlerine deva olacak politikaları onlarla birlikte geliştirmek istiyoruz. Pandemi nedeniyle çok fazla sahada olamamıştık. İnsanlarımıza moral, umut olmak da istiyoruz. İyi bir çalışma olacak. Zaten yaz sezonu bizim için tatil değil, çalışma zamanıdır. Ankara-İzmir arasında yarım kalan yereldeki tüm çalışmaları bu tatil sürecinde daha yoğun bir biçimde yaparız. Çalışma sonunda oluşacak tablo il başkanlığımız tarafından derlenip rapor haline getirilerek genel merkeze de sunulur" diye konuştu. 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP