DOLAR 32,5971 0.37%
EURO 34,7918 0.16%
ALTIN 2.496,820,51
BITCOIN 21163606,78%
İzmir
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP İl Başkanı Yücel, o ilçede krize el koydu: 'Kenetlenmemiz lazım'

CHP İl Başkanı Yücel, o ilçede krize el koydu: 'Kenetlenmemiz lazım'

ABONE OL
11 Mayıs 2021 15:57
CHP İl Başkanı Yücel, o ilçede krize el koydu: 'Kenetlenmemiz lazım'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve başkan yardımcısı Gürsel Rüzgar arasında yaşanan CİMER'e şikayet ve sonrasında Rüzgar'ın görevden alınmasıyla başlayan gerilime el koyan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçeye giderek meclis üyeleriyle ve ilçe yönetimiyle bir toplantı yaptı. Toplantıda meclis üyelerini, başkan yardımcısını dinleyen İl Başkanı Yücel'in AK Parti'den CHP'ye geçen ilçede daha dikkatli olunması ikazında bulunup sorunların aşılamayacak noktada olmadığına vurgu yaptığı belirtildi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Menderes'te başkan yardımcısının CİMER'e başkan Mustafa Kayalar'ı şikayet etmesinin ardından başlayan görevden alma, 4 meclis üyesinin sözlü istifa restinde bulunması şekilnde ilerleyen krize müdahale eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in bugün Menderes'te meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda gerilimin kalkması yönünde telkin ve uyarılarda bulunduğu kaydedildi. 

Parti içinde birbirine kenetlenme ve uzlaşı kültürünün hakim kılınması için herkesin azami dikkatli olması uyarısında bulunan İl Başkanı Yücel'in meclis üyeleriyle belediye başkanı arasında yaşanan iletişim sorunu ve restleşmenin parti içi kavga görüntüsü ile partiye zarar verdiğini dile getiren İl Başkanı Yücel'in, "Yoğun emek verilen bir seçimle Menderes'i AK Partiden aldık. Bu durumun değişmesine izin vermemeli, birbirimize kenetlenmeliyiz. Sorunlar aşılamayacak noktada değil. Gereken yapılacak. Zor bir seçimi kazandık. Bunun değerini bilmeli ve kenetlenmeliyiz" dediği öğrenildi. 

Öte yandan CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in bayram sonrasında yeniden Menderes'e giderek bu kez belediye başkanı Mustafa Kayalar ile görüşeceği belirtildi. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP