DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN 23031672,95%
İzmir
19°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir mitinge hazır: İzmir'den 7 bin kişi katılacak!

CHP İzmir mitinge hazır: İzmir'den 7 bin kişi katılacak!

ABONE OL
20 Mayıs 2022 12:41
CHP İzmir mitinge hazır: İzmir'den 7 bin kişi katılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun cezasının onanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı çağrı Türkiye’nin her yerinde yankı buldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine harekete geçen İzmir İl Örgütü, İstanbul mitingine katılım için 60 otobüs kaldıracak.

DEMOKRAT GÜNDEM- Milletin Sesi mitingine katılmak için CHP İzmir il, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri de kendi araçlarıyla İstanbul'a gitmek için yola çıkacak. Her ilçeden kaldırılacak otobüslerle toplamda 6-7 bin kişinin akşam 18.00'da gerçekleştirilecek Canan Kaftancıoğlu'na destek mitinginde olması bekleniyor.

YÜCEL, TÜM İZMİRLİLERİ ‘MİLLETİN SESİ’NE DAVET ETTİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de İstanbul’daki miting için harekete geçmişti. Yücel, CHP il örgütüne ek olarak tüm İzmirlileri de mitinge davet etmiş ve “İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında yürütülen adaletsiz sürece karşı tepkimizi göstermek için 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'de İstanbul'da düzenlenecek olan 'Milletin Sesi' mitingine katılmak isteyen hemşerilerimiz CHP İlçe Başkanlıklarına müracaat edebilirler” ifadelerini kullanmıştı.

SADECE İZMİR’DEN 7 BİN KİŞİ KATILACAK

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın çağrısının ardından ilçe başkanlıklarına 2 bini aşkın kişi müracaat etti. CHP İl Başkanlığından verilen bilgilere göre her ilçeden toplamda 60 otobüs İstanbul'a hareket edecek. Böylelikle yaklaşık 6-7 bin kişinin  yarın sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleşecek mitingte olması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP