DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631,26%
İzmir
16°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
CHP'li Özdemir'den bayram mesajı: 'Aydınlık günlerin, mutlu yarınların…'

CHP'li Özdemir'den bayram mesajı: 'Aydınlık günlerin, mutlu yarınların…'

ABONE OL
19 Temmuz 2021 19:07
CHP'li Özdemir'den bayram mesajı: 'Aydınlık günlerin, mutlu yarınların…'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Özdemir yayınladığı mesajda, "Ülkemiz adına aydınlık günlerin, mutlu yarınların ve güzel bayramların çok yakın olduğu umudunu kaybetmeden nice bayramlar diliyorum" dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özdemir yayınladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparken, "Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda dayanışma kültürünü en üst noktaya taşıyan ihtiyacı olanlara ulaşan, çocukları sevindiren, hizmetleriyle yaşlılarımızı unutmayan belediyelerimizi de ayrıca kutluyorum" dedi.

Mesajında sağlık çalışanlarını da unutmayan İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, güzel bir bayramın gerçekleşmesi adına hem salgına karşı hem de memleket ziyaretlerinde bulunan vatandaşları dikkatli olmaya davet etti.

CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir'in Kurban Bayramı mesajı şöyle:

Öncelikle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, bizi biz yapan, geçmişten gelen ortak değerlerde buluşturan, kaynaştıran en önemli ortak paydalarımız,  bizleri birbirimize en çok bağlayan günlerdir. Kurban Bayramı  dayanışmadır, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktır. Yine bayramlar çocukları sevindirmektir. Büyükleri hatırlamaktır. Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda dayanışma kültürünü en üst noktaya taşıyan ihtiyacı olanlara ulaşan, çocukları sevindiren, hizmetleriyle yaşlılarımızı unutmayan belediyelerimizi de ayrıca kutluyorum. 

Diğer yandan Dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 salgınıyla mücadele aralıksız sürüyor. Salgın nedeniyle uzun süredir sevdiklerimizden, dostlarımızdan uzak bayramlar geçirdik. Umarım bu bayram sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son bayram olur. Öte yandan her ne kadar kısıtlamalar kaldırılsa da pandeminin devam ettiğini unutmayalım ve kurallara uyarak mücadeleye devam edelim. Ayrıca salgın başladığı günden beri gece gündüz demeden çalışan, ailelerinden ayrı geçiren sağlık emekçilerinin de bayramını kutluyorum. Her türlü haklarını almalarını canı gönülden destekliyorum. İnsanlığa sundukları üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son olarak bayramı geçirmek için memleketlerine giden vatandaşlarımıza trafik kazalarında acı kayıpların yaşanmaması adına araçlarını dikkatli kullanmalarını ve mutlaka trafik kurallarına uymalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Ülkemiz adına aydınlık günlerin, mutlu yarınların ve güzel bayramların çok yakın olduğu umudunu kaybetmeden nice bayramlar diliyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP