DOLAR 32,5706 0.01%
EURO 34,9835 0.26%
ALTIN 2.424,300,06
BITCOIN 2093355-3,43%
İzmir
24°

KAPALI

üst menü altı
CHP'li vekiller Selçukta: Hastane ve otopark çağrısı

CHP'li vekiller Selçukta: Hastane ve otopark çağrısı

ABONE OL
23 Ekim 2021 12:13
CHP'li vekiller Selçukta: Hastane ve otopark çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) İzmir İl Başkanlığı koordinasyonuyla başlayan saha çalışmalarında şimdiki durak Selçuk oldu. CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Kani Beko, Murat Bakan, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ile il ve ilçe yöneticilerinden oluşan partililerin katıldığı Selçuk'taki saha çalışması öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi. Selçuk kent merkezi ile 9 köyü kapsayan saha çalışması öncesi düzenlenen toplantıda konuşan  CHP İzmir Milletvekillerinin bulunduğu heyet adına konuşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice,  fiyatları sürekli artan girdi maliyetleri karşısında çaresiz kalan üreticilerin umutsuz olduğunu söyledi. Tice, hükümetin Selçuk'ta yapmayı planladığı hastanenin imar ve ruhsat işlemlerinin belediye tarafından yapılmasına karşın hala ihalenin gerçekleşmediğine dikkat çekti.  

ÖZKAN TİCE: "BU KARA GÜNLER GEÇECEK…."

CHP Heyeti adına saha çalışması öncesi düzenlenen basın toplantısında ortak metni okuyan CHP İzmir 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice, üretici ve çiftçilerin girdi maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle mağdur ve umutsuz olduğunu belirterek,  "Hem üreticilerimiz, hem de tüketicilerimiz umutsuzdur.  Çiftin girdi fiyatları giderek artmaktadır. Mazot, gübre ve tohum fiyatları dövizin etkisiyle kontrolden çıkmıştır. Çiftçi, Ziraat Bankası ve tarım kooperatifleri karşısında çaresiz kalmıştır. İktidar tercihini çok uluslu tarımsal şirketlerde danışmanlık yapan birini bakan yaparak ortaya koymuştur. Çiftçinin değil, çok uluslu şirketlerin temsil edildiği bir bakanlık elbette ki bu sorunları çözemeyecektir. Ülkemizin CHP iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.  Bu karar günler geçecek aydınlık günlerimizin habercisi CHP iktidarının işareti olacaktır” dedi.

CHP HEYETİNDEN HASTANE VE OTOPARK ÇAĞRISI 

Bakanlığın hastane projesiyle ilgili de değerlendirme yapan Tice, belediyenin ruhsat ve imar işlemlerini yapmasına karşın hala ihale ve yapım aşamasına gelinmediği eleştirisinde bulundu. Tice,  "Belediyemiz hem imar çalışması açısından, hem de ruhsatın uzatılması açısında üzerine düşen bütün görevleri yerine getirmiştir. Ama hala hastanenin ihalesi ya da farklı bir çalışma yapılmamıştır” diye konuştu. 

CHP İl Başkan Yardımcısı Tice, Bakanlık protokolü ile Selçuk Belediyesi'nce işletilen Efes Altı Otoparkı'nın döner sermayeye devrinin sözkonusu olduğunu da vurgulayarak her iki konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP