DOLAR 32,4967 0.25%
EURO 34,6133 0.31%
ALTIN 2.484,290,07
BITCOIN 2019219-2,93%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan CHP'li belediyelere operasyon açıklaması: 'Verilmeyecek hesabımız yok'

CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan CHP'li belediyelere operasyon açıklaması: 'Verilmeyecek hesabımız yok'

ABONE OL
4 Temmuz 2022 16:00
CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan CHP'li belediyelere operasyon açıklaması: 'Verilmeyecek hesabımız yok'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme dair değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanlığı'nca çok sayıda CHP'li belediyeye yönelik operasyon başlatıldığını ve operasyon hazırlığı yapıldığı bilgisine sahip olduklarını açıkladı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün İzmir'in Menderes Belediyesi'ne yönelik gerçekleşen ve aralarında 28 belediye çalışanının da bulunduğu şüphelinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak da, soruşturmanın AK Partili önceki dönem belediye başkanı dönemiyle ilgili olduğunu, gözaltına alınanlar arasında AK Partili belediye başkanı ve yardımcısının akrabaları da olduğunu söyledi. Öztrak, yargının gereğini yerine getireceğini söyledi. Öztrak, “Bizim belediyelerimiz düzgün çalışır, verilmeyecek hesabımız yok” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrasında gündeme dair gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtladı.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA AK PARTİLİ BAŞKAN VE YARDIMCISININ AKRABALARI VAR

Bir gazetecinin bugün Menderes Belediyesi'ne yönelik gerçekleşen ve aralarında belediye çalışanlarının da olduğu 28 kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili bilgisi olup olmadığı sorusunu yanıtlayan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, soruya “Bahsedilen soruşturma ve iddialar, AK Partili önceki dönem belediye başkanı zamanında zamanında başlayan araç ve temizlik ihaleleriyle ilgili bir soruşturma. Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında önceki dönem AK Partili belediye başkanının e yardımcısının akrabaları da var. Bunun duyumları var. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Yargının kararını hep beraber bekleyeceğiz” dedi.

""

PEK ÇOK BELEDİYEMİZE OPERASYON HAZIRLIĞI YAPILDIĞINI BİLİYORUZ

İçişleri Bakanlığı tarafından CHP'li çok sayıda belediyeye yönelik operasyon düzenlendiğini ve operasyon hazırlığı yapıldığını bildiklerini de açıklayan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, duruma tepki gösterdi.

""

BİZİM BELEDİYELERİMİZ DÜZGÜN ÇALIŞIR, VERİLMEYECEK HESABIMIZ YOK

Parti Sözcüsü Öztrak, tepkisini, “Bu arada pek çok belediyemize içişleri bakanlığı tarafından operasyon düzenlendiğini ya da operasyon hazırlığı yapıldığını biliyoruz. Burdan altını çizerek ifade edeyim; bizim belediyelerimiz düzgün çalışır, verilmeyecek hesabımız yok. Serik belediyesinde rüşvetin kimlere verildiğini sorabildiler mi? Mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu acaba AK Parti yetkililerine sorabildiler mi? Bir diğer havuz medyasının Ziraat Bankası'na kredi borcu ödeyip ödemediğini, aynı havuz grubunun Anadolu Ajansı'na 30 milyon dolar borç taktığı iddialarına AK Partili yetkililerine sorabildiler mi?” sözleriyle gösterdi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP