DOLAR 32,3292 0.23%
EURO 35,1042 -0.08%
ALTIN 2.294,290,75
BITCOIN 22767490,66%
İzmir
22°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Cinayetin sırrı çözüldü: Hiç tanımadığı katille 17 gün beraber yaşamış!

Cinayetin sırrı çözüldü: Hiç tanımadığı katille 17 gün beraber yaşamış!

ABONE OL
11 Kasım 2022 09:25
Cinayetin sırrı çözüldü: Hiç tanımadığı katille 17 gün beraber yaşamış!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'de eşi Hülya Şellavcı Yeğin'i öldürdükten 18 gün sonra yakalanan Kaffar Yeğin'in 17 gün boyunca evinde saklandığı M.G. ile kahvehanede tanıştığı ortaya çıktı.

İzmir'de eşi Hülya Şellavcı Yeğin'i (52) öldürdükten 18 gün sonra yakalanan Kaffar Yeğin'in (59) 18 gün polisten nasıl kaçtığı ortaya çıktı. 

Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra deport edilen ve İzmir'de tanıdığı kimsesi bulunmayan şüphelinin polise yakalanmamak için cinayetten sonra çay içmeye gittiği kahvehanede tanıştığı M.G.'nin (67) evinde 17 gün saklandığı ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, tutuklanan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Cinayetin tüm ayrıntılarını anlatan Kaffar Yeğin ifadesinde, "Cinayetten sonra toplu ulaşımla Güzelbahçe'ye gittim. Bir gece ormanda kaldım. Daha sonra kendime yeni kıyafetler ve şapka aldım. Yine toplu ulaşımla Eşrefpaşa'ya geldim. Bir kahvehaneye oturdum ve çay içtim.

""

Orada M.G. ile tanıştım. Kalacak yerim olmadığımı söyledim. O da evinde kalabileceğini söyledi. Birkaç gün sonra ona karımı öldürdüğümü ve polisten kaçtığımı söyledim. Yine kalmama izin verdi. Yakalanma korkusuyla balkona bile çıkmadım" dedi.
Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde ayakkabı nakış atölyesi bulunan 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin'e ulaşmayan yakınları, 22 Ekim'de iş yerine gitti.

Burada saat 00.30 sıralarında kanlar içinde bulunan Yeğin'in, tabanca ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Polis, şüpheli olarak kadının boşanma davası açtığı ikinci eşi Kaffar Yeğin'i yakalamak için çalışma başlattı. Hülya Şellavcı Yeğin'in, 6 ay önce evlendiği Kaffar Yeğin hakkında tehdit edildiği gerekçesiyle 4 kez suç duyurusunda bulunduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 800 saatlik kamera görüntülerini izleyerek şüphelinin izine ulaştı. Kaffar Yeğin 3 Kasım'da Eşrefpaşa semti Fatih Mahallesi'nde yanında bir kişiyle yolda yürürken tespit edildi.

""

Yeğin'in yanındaki kişinin 67 yaşındaki M.G. olduğu belirlendi. Harekete geçen ekipler, önceki gün adrese düzenlenen operasyonda Kaffar Yeğin'i yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda Yeğin'in cinayette kullandığı tabanca ele geçirilirken, üzerinden Hülya Şellavcı Yeğin'e ait cep telefonu da çıktı. M.G. de Yeğin'in saklanmasına yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Yeğin ve arkadaşı M.G., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yeğin tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP