DOLAR 32,5531 0.01%
EURO 35,0460 0.53%
ALTIN 2.428,360,23
BITCOIN 2093717-3,44%
İzmir
21°

KAPALI

üst menü altı
İşte Babacan'ın İzmir programı… DEVA Partisi İl Başkanı Kaya: 'Özlenen bir buluşma olacak'

İşte Babacan'ın İzmir programı… DEVA Partisi İl Başkanı Kaya: 'Özlenen bir buluşma olacak'

ABONE OL
24 Mayıs 2021 10:54
İşte Babacan'ın İzmir programı… DEVA Partisi İl Başkanı Kaya: 'Özlenen bir buluşma olacak'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)  Genel Başkanı Ali Babacan. İzmir'e gelerek partisinin İzmir İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirecek.  İl binası açılışının ardından Kemeraltı ve Karşıyaka esnafı ile de buluşacak olan Babacan, akşam saatlerinde karayolu ile kentten ayrılacak. 

DEMOKRAT GÜNDEM– DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı binasının açılışına katılmak için 27 Mayıs perşembe günü İzmir'e gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın programı netleşti. 

İŞTE BABACAN'IN İZMİR PROGRAMI 

Aralık ayından bu yana açık olan Çankaya'daki il binasının resmi açılışını gerçekleştirmesi beklenen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sabah 10.30'da açılışı yaptıktan sonra Kemeraltı'na geçmesi bekleniyor. Kemeraltı esnafının sorun ve taleplerini dinleyecek olan Ali Babacan, ardından Karşıyaka Çarşı'ya geçecek. Karşıyaka Çarşı esnafıyla buluşacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın, ilçe başkanlarıyla da biraraya gelmesi bekleniyor. Babacan, İzmir'deki programının ardından akşam saatlerinde karayoluyla kentten ayrılarak Bursa'ya gidecek. 

SEDA KAYA: HEPİMİZ İÇİN ÖZLENEN BİR BULUŞMA OLACAK 

Hazırlıkların tamamlandığını belirten DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya, altı ay içinde 20 ilçe başkanlığını kurduklarını belirterek, "20 ilçe başkanlığımız kurulmuş durumda, 6 ay içinde. ilçe başkanlarımızın çoğu genel başkanımızla tanışmamıştı, bu ziyaret vesile olacak. 400 ktişilik bir teşkilatız artık. Genel başkanımızla bir tanışma ve beraber olma konusunda heyecanlıyız. Gönüllülerimizden oluşan 5 bin kişiye de mesajımızı ilettik. İl binamız Aralık ayından bu yana faaliyetteydi. Resmi açılışını genel başkanımızla yapmış olacağız. Hepimiz için özlenen bir buluşma olacak' ifadelerini kullandı. 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP