DOLAR 32,4501 0.11%
EURO 34,4853 -0.04%
ALTIN 2.473,70-0,36
BITCOIN 2050754-4,45%
İzmir
21°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
İYİ Parti İzmir’de kıran kırana kongre… Yeni İl Başkanı Bezircilioğlu

İYİ Parti İzmir’de kıran kırana kongre… Yeni İl Başkanı Bezircilioğlu

ABONE OL
22 Ocak 2023 17:58
İYİ Parti İzmir’de kıran kırana kongre… Yeni İl Başkanı Bezircilioğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti 3. Olağan İzmir İl Kongresi gerçekleşti. İYİ parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna Sinan Bezircilioğlu oturdu.

İYİ parti İzmir 3. olağan kongresi Kültürpark Celal Atik Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede başkanlık koltuğu için Ülkü Doğan ve Sinan Bezircilioğlu kıyasıya yarışırken kazanan Bezircilioğlu  oldu.

672 delegenin olduğu kongrede 657 delege oy kullandı. 652 oy geçerli sayıldı. Sinan Bezircilioğlu 333 oy alırken rakibi Ülkü Doğan ise 319 oy aldı. Kongrede 5 oy geçersiz sayıldı.

""

Başkan seçilmesinin ardından konuşan Bezircilioğlu, "İnşallah İzmir'imiz için, İYİ Partimiz için hayırlara vesile olsun. Kaldığımız yerden hep beraber İYİ Parti ailesi olarak devam edeceğiz. Hiçbir sıkıntımız yok bundan sonra da iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

KONGREYE KİMLER KATILDI

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 3'üncü Olağan Kongresi, Kültürpark Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongrede Avukat Ülkü Doğan ve Sinan Bezircilioğlu'nun başkan adayı oldu. Kongreyi, Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMM) İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Tolga Akalın ve Rıdvan Uz, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç da izledi.

SİNAN BEZİRCİLİOĞLU'NUN LİSTESİ

""

 

 
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP