DOLAR 32,5858 0.33%
EURO 34,8079 0.19%
ALTIN 2.507,460,94
BITCOIN 21025882,15%
İzmir
20°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
İYİ Parti seçim kampanyasını başlattı: Tarih yazacağız

İYİ Parti seçim kampanyasını başlattı: Tarih yazacağız

ABONE OL
17 Mart 2023 17:08
İYİ Parti seçim kampanyasını başlattı: Tarih yazacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti, 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yönelik kampanyasını başlattı. "Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız!" sloganlarının kullanıldığı kampanyada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu fotoğrafları yer aldı.

İYİ Parti, 2023 seçimlerine yönelik “Tarih Yazacağız!” ve “Birlikte Kazanacağız!” sloganları yer alan kampanyasını başlattı. Akşener’in İmamoğlu ve Yavaş ile olan fotoğrafı, “Tarih Yazacağız!” sloganıyla, Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafı ise “Birlikte Kazanacağız!” sloganıyla, Türkiye genelinde billboardlara yansıdı.

""

Kampanyanın televizyonlara yansıyan ve resmî sosyal medya hesaplarında da paylaşılan videoda, Akşener’in, “Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız!” söylemlerine yer verildi.

Ayrıca, Akşener’in 2019'daki belediye seçimlerinden, 2020'den itibaren yürüttüğü esnaf gezilerinden, Saraçhane konuşmasından, İmamoğlu ve Yavaş ile beraber gittikleri deprem bölgesi ziyaretinden ve altı siyasi parti liderinin yer aldığı görüntüler paylaşıldı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP