DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9922 -0.26%
ALTIN 2.324,100,21
BITCOIN 2263885-0,80%
İzmir
18°

AÇIK

üst menü altı
Kalbi olan izlemesin! Düğüm İzmir'de çözülüyor

Kalbi olan izlemesin! Düğüm İzmir'de çözülüyor

ABONE OL
15 Mayıs 2021 11:16
Kalbi olan izlemesin! Düğüm İzmir'de çözülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, şampiyonluk düğümünün çözüleceği son haftada lider Beşiktaş'ı konuk edecek. Göztepe'de 4 eksik bulunurken Beşiktaş tam kadro İzmir'e geldi. Kartal’ın yarışta avantajı olsa da işi kolay değil. Siyah-Beyazlılar iki senedir Göz Göz deplasmanından eli boş dönüyor. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak Göztepe-Beşiktaş maçında hakem Fırat Aydınus görev yapacak. Deneyimli hakem Fırat Aydınus bu maç sonrası emekliye ayrılacak.

Avrupa ve düşme potasıyla ilgisi bulunmayan, ligin rahat takımlarından Göztepe sezonu Beşiktaş maçıyla bitirecek. İzmir ekibi belki de 90 dakika sonunda 2020-21 sezonun şampiyonunu belirleyecek. Zorlu mücadelede Sarı-Kırmızılılar, Kara Kartal'ı sahasında konuk edecek.

Göztepe'de hazırlıklar tamamlandı. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular ikinci bölümde ise taktik çalıştı. Dakatlıkları nedeniyle katılmayan Marko Mihojevic, Balazs Megyeri, Fousseni Diabate ve Kerim Alıcı, maçta forma giyemeyecek.

HEDEF YİNE GALİBİYET

Siyah-Beyazlılar için Göztepe deplasmanı son yıllarda sıkıntılı geçiyor. Göz Göz'ün, Beşiktaş'ı ağırladığı son 2 maçı da kaybetmemesi dikkat çekiyor. 2018-19'da Bornova İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan İzmir devi, geçen sezon da Gürsel Aksel Stadyumu'nda Beşiktaş'ı 2-1 devirmişti. Sarı-Kırmızılılar'ın şimdiki hedefi de Kara Kartal karşısındaki seriyi 3'e çıkarıp, ligi galibiyetle bitirmek.

Beşiktaş'la oynayacakları kritik maça en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan teknik direktör Ünal Karaman, "Sezonu tamamlıyoruz, Türk futbolu adına hayırlı uğurlu olsun. Biz Göztepe olarak sahadaki duruşumuzla mücadelemizi vereceğiz. Kim görev alırsa alsın formasının hakkını verecektir" diye iddialı konuştu.

BEŞİKTAŞ KESENİN AĞZINI AÇTI

Beşiktaş'ın Süper Lig'in son haftasında oynayacakları Göztepe maçının kamp kadrosu açıklandı. Siyah-beyazlılarda tüm futbolcular kafileye dahil edildi. Beşiktaş Yönetimi, bugün Göztepe’yle şampiyonluk maçına çıkacak takımı motive etmek için kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlılar, Göztepe karşısında alınacak sonuçla mutlu sona ulaşılması halinde takıma 2 milyon Dolar (yaklaşık 17 milyon TL) dağıtacak.

""

AYDINUS EMEKLİ OLUYOR

Süper Lig kulüpleri dışında yarın (15 Mayıs) bir isim için daha son derece anlamlı olacak. Göztepe'nin lider Beşiktaş'ı konuk edeceği müsabakayı yönetecek olan Fırat Aydınus, kariyerinin son maçını yönetecek. 47 yaşındaki Aydınus, İzmir'de son kez düdük çalacak ve emekli olacak.

Beşiktaş nasıl şampiyon olur?

Beşiktaş'ın rakiplerden gelecek haberlere bakmadan şampiyon olabilmesi için mutlaka kazanması gerekiyor. Ancak Galatasaray'ın kazanıp Beşiktaş'tan +3 fazla gol atarsa şampiyon Galatasaray olacak. 

Galatasaray nasıl şampiyon olur?

Beşiktaş'ın yenilmesi ve Galatasaray'ın alacağı 1 puan, Galatasaray'ı şampiyon yapacak. Galatasaray'ın kazanıp Beşiktaş'tan +3 fazla gol atarsa da şampiyon Galatasaray olacak. 

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için son haftada Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u deplasmanda yenmesi gerekiyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP