DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20799733,15%
İzmir
15°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Kan donduran olay! Terk edildiler… 3 çocuk çöp evde bulundu

Kan donduran olay! Terk edildiler… 3 çocuk çöp evde bulundu

ABONE OL
26 Ocak 2023 09:53
Kan donduran olay! Terk edildiler… 3 çocuk çöp evde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul'da Eyüpsultan'da ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri anne ve babası tarafından terk edilmiş 3 çocukla karşılaştı. Çöp evden yaşayan çocuklar hastanede tedavi altına alınırken anne ve babasından da haber geldi.

Anne ve babaları onları terk etti, çocuklar çöple dolu evde bir başlarına bırakıldı. Kan donduran olay İstanbul Eyüpsultan'da yaşandı. Eyüpsultan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kendilerine gelen bir ihbarı Eyüpsultan Çocuk Büro Amirliği'ne iletti. Polis ekipleri ve sosyal hizmet uzmanları ihbara konu olan eve gitti. Ekipler 3, 4 ve 7 yaşlarında üç kardeşle karşılaştı. Evin çöple dolu olduğu ve çocukların sağlıksız ortamda yaşadığı görüldü.

Çocuklar sağlık kontrollerinden geçirilmek için hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Tedavileri bitince de Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilmelerine karar verildi.

""

ANNE VE BABADAN HABER VAR

Başlatılan soruşturma kapsamında çocukların anne ve babası yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadesi alındı. Cumnhuriyet Başsavcılığı şüphelilerin akıl sağlığı ve mental açıdan durumlarının tespit edilmesi için talimat verdi.

CEM MUHAMMET'İN SON DURUMU

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da uygunsuz koşullarda yaşadığı evden kurtarıldıktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen ve sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınan Cem Muhammet A.'yı, kaldığı çocuk evinde ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP