DOLAR 32,5895 0.34%
EURO 34,8495 0.32%
ALTIN 2.499,730,63
BITCOIN 21127854,31%
İzmir
21°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Kedilerin çuvalla toplanmasına öğrenciler tepki gösterdi

Kedilerin çuvalla toplanmasına öğrenciler tepki gösterdi

ABONE OL
7 Aralık 2022 17:30
Kedilerin çuvalla toplanmasına öğrenciler tepki gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait Ertuğrulgazi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) bahçesindeki başıboş kedilerin, görevliler tarafından çuvallara koyularak toplanmasına öğrenciler tepki gösterdi.

Bilecik’te Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Ertuğrulgazi Yurdu'nun çevresindeki kedilerin çuvallara konularak toplanmasına öğrenciler engel oldu.

“HAYVAN BU ŞEKİLDE TEUTULMAZ”

Bilecik Hürriyet Mahallesi’nde Ertuğrulgazi Yurdu bahçesindeki başıboş kediler, görevliler tarafından çuvallara toplandı. Kedilerin çuvalla toplandığını gören öğrenciler duruma tepki gösterdi. Görevliler ile kısa sürede tartışma yaşayan yurtta kalan öğrenciler, “Hayvanların haline bakın. Hayvan bu şekilde tutulmaz. Bu hayvan bu şekilde tutulmaz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

POLİS ÇAĞIRDILAR

Öğrenciler daha sonre görevlilerin elinden içinde kedi olan çuvalları alarak kedileri serbest bıraktı. Kedileri serbest bırakan öğrenciler daha sonra durumu polise bildirdi. Toplanan kedilerin konulduğu çuvalların açılma anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YURT MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından yurt müdürü ile 3 çalışan hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce idari, Bilecik Başsavcılığı’nca ise adli soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP