DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20789682,74%
İzmir
15°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Kılıçdaroğlu: 'Adaleti ararken adaletsizlik yapanları unutmayacağız'

Kılıçdaroğlu: 'Adaleti ararken adaletsizlik yapanları unutmayacağız'

ABONE OL
24 Haziran 2022 12:58
Kılıçdaroğlu: 'Adaleti ararken adaletsizlik yapanları unutmayacağız'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin "Hizmette 3. Yıl" sunumuna katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Bir yola çıktık aydınlık Türkiye için. Bir yönetim getireceğiz dedik. Halkına hesap veren bir yönetim. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız dedik. Kadın erkek eşitliğinin askıya alındığını biliyoruz. 

Her birimizin ayrı ayrı görevleri var. Beraberiz, birlikteyiz, Millet İttifakı'yız. İttifakın 6 lideri bir aradayız. Ayrı partileriz, doğru. Hedeflerimiz farklı olabilir ama ortaklaştığımız alanlar var. Demokrasi, liyakat, kadın erkek eşitliği gibi. 

Belediye başkanlarımızın üzerinde baskı olduğunu biliyorum. Ellerinin kollarının bağlanmak istendiğini biliyorum. Millet İttifakı'nda biz yeni bir hedef ortaya koyacağız. Merkez'le yerel arasında sağlıklı bir denge oluşturacağız. 

Koca koca adamlar acaba İBB Başkanı'nın elini kolunu nasıl bağlarız diye arayış içindeler. Bu ülkeye önce adaleti getireceğiz. Adaletin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Adaleti ararken adaletsizlik yapanları asla unutmayacağız. Helalleşme, gücü elinde tutanın yaptığı haksızlık dolayısıyla kişiden özür dilemesidir. Yoksa tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenle oturacağız helalleşeceğiz diye bir kavram yok. Onun hesabını mutlaka soracağız. 

Haramilerin olduğu yerde gelir dağılımı olmaz, halkın hakkı yenir. Haramilerin olduğu yerde milyonlarca insan yatağa aç girer. Haramilerin olduğu yerde her şey olur. Haramilerin iktidarını yıktığımızda göreceksiniz aydınlık Türkiye'yi. O çağdaş uygarlığa ulaşmak için nasıl çalıştığımızı göreceksiniz. 

(Gerçek Gündem)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP