DOLAR 32,6035 0.39%
EURO 34,8235 0.24%
ALTIN 2.503,550,79
BITCOIN 21056845,71%
İzmir
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Kılıçdaroğlu: Biz buraya Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak geldik

Kılıçdaroğlu: Biz buraya Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak geldik

ABONE OL
15 Mart 2023 20:51
Kılıçdaroğlu: Biz buraya Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak geldik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da konuştu. "Kimse kendini yalnız hissetmesin" diyen Kılıçdaroğlu, "Biz buraya sadece Millet İttifakı'nın genel başkanları olarak değil sadece, biz buraya aynı zamanda Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak da geldik" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte, selden etkilenen Şanlıurfa'ya geldi.

Burada kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, sorunların ve şikayetlerin olduğunu, bunları çözeceklerini dile getirdi. Zihniyet değişikliğiyle, ülkeyi yeni bir anlayışla yöneteceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bunların tamamını akılla bilgiyle çözmek mümkün. Elin oğlu çözüyor da biz niye çözemiyoruz. Bunu yapmak zorundayız ve tüm bunların tamamını gerçekleştireceğiz, hiç endişe etmeyin"  dedi.

"Ağır sorunların faturalarını sade vatandaş ödüyor"

Kılıçdaroğlu'nun söylediklerinden öne çıkanlar şöyle:

"Şanlıurfa'da hiç kimse kendisini yalnız hissetmesin. Biz buraya sadece Millet İttifakı'nın genel başkanları olarak değil sadece, biz buraya aynı zamanda Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak da geldik.

Pek çok sorun var, biliyoruz. Ağır sorunların faturalarını sade vatandaş ödüyor, bunu da biliyoruz. İnsanlar hayatlarını kaybetti, bunu da biliyoruz görüyoruz, okuyoruz, dinliyoruz. Şikayetler var onları da dinliyoruz. 

"Kimse kendisini umutsuz hissetmesin, tamamını çözeceğiz"

Eğer bir ülke iyi yönetilirse, afetlere karşı dirençli kentler oluşur. Su mu olur, sel mi olur, aşırı rüzgar mı olur, deprem mi olur… Dirençli kentler yaratmak zorundasınız. Bunları yaratmadığınız zaman siz bu ülkeyi neden yönetiyorsunuz, nasıl yönetiyorsunuz?

Alt geçit yapmışlar. Bir pompayı getirmek suyu boşaltmak için saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır, bu nasıl bir devlet yönetimidir. Bütün bunların hepsini çözeceğiz. Kimse kendisini umutsuz hissetmesin, tamamını çözeceğiz. Yeni bir anlayışla, zihniyeti tamamen değiştirerek.

"Allah nasip ederse tüm bu sorunların hepsini bir araya gelip çözeceğiz"

Kim görevini yapıyorsa başımızın üstüne ama kim görevini yapmayıp da ölümlere yol açan olaylara ortam hazırlıyorsa, ona da kimse kusura bakmasın güle güle demek zorundayız. Hepimiz gelişmelerin farkındayız, ne olduğunu biliyoruz. Hiç kimse kendisini umutsuz hissetmesin.

Allah nasip ederse tüm bu sorunların hepsini bir araya gelip çözeceğiz. Ülkenin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Kentlerin iyi yönetilmediğini de gayet iyi biliyoruz. Bunların tamamını akılla bilgiyle çözmek mümkün. Elin oğlu çözüyor da biz niye çözemiyoruz. Bunu yapmak zorundayız ve tüm bunların tamamını gerçekleştireceğiz, hiç endişe etmeyin" (T24)

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP