DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20689874,75%
İzmir
16°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Kılıçdaroğlu 'selamı sabahı kesin' demişti… AK Parti'li Dağ'dan esnaf ziyaretinde yanıt

Kılıçdaroğlu 'selamı sabahı kesin' demişti… AK Parti'li Dağ'dan esnaf ziyaretinde yanıt

ABONE OL
12 Haziran 2021 11:54
Kılıçdaroğlu 'selamı sabahı kesin' demişti… AK Parti'li Dağ'dan esnaf ziyaretinde yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Buca ilçesindeki sebze ve meyve toptancı haline ziyarette bulunarak, esnafla bir araya geldi. Gıdanın öneminin pandemide bir kez daha anlaşıldığını belirten Dağ, vatandaşın bu süreçte meyve- sebze sıkıntısı yaşamaması için gece gündüz çalışan hal esnafına teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, saat 06.00 sıralarında, Buca'nın Kaynaklar Mahallesi'nde yer alan sebze ve meyve toptancı halini ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Dağ, İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (İZKOMDER) Başkanı Orhan Doğan eşliğinde tezgahları gezdi. Esnafın sorunlarını dinleyen Dağ, açıklamalarda bulundu. Gıdanın öneminin bir kez daha anlaşıldığını vurgulayan Dağ, vatandaşın pandemi döneminde evlerinde meyve- sebze sıkıntısı yaşamaması için gece gündüz çalışan esnafa teşekkür etti.

'EKONOMİMİZİN ÇARKI DÖNÜYOR'

Hal esnafının yoğun çalıştığını dile getiren AK Parti'li Dağ, "Halde mesai gece 01.00'de başlar ve 10.00 ile 11.00 gibi de neticelenmiş olur. Biz de sabahın 6'sından itibaren burada hal esnafımızla bir araya geldik. Onlarla hasbihal ediyoruz, esnaf ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Her bir holde her bir dükkanda esnafımızla bir araya geliyoruz. Gerçekten güzel bir hareketlilik var. Bu hareketlilik bizi de memnun ediyor. Bu hareketlilik ekonomimizin çarkının döndüğü anlamına gelir" dedi.

""

'MİLLETİMİZLE KALPTEN KALBE KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bunlarla selamı sabahı kesin" dediği videolu sosyal medya paylaşımıyla ilgili ise şunları söyledi: 

"Biz milletimize gönül bağı kurduk. İşte İzmir’de Buca'da halde esnafımız, bırakın selamı sabahı kesmeyi bizimle kucaklaşıyor. Biz burada olduğumuz için büyük bir memnuniyet duyuyor. Biz hepsine müteşekkiriz. 20 yıldır milletimize gönül bağı kurmuşuz. Milletimizle gönülden gönüle konuşan bir siyasi partiyiz. Sadece seçim dönemi değil seçim dönemi dışında da milletimize her zaman için hal hatır soran, onların dertlerini dinleyen ve dertlerine çözüm üreten bir siyasi hareketiz. Bu anlamda 20 yılın ve girdiğimiz 15 seçimin başarısını merak edenler buradaki yapılan faaliyetlere şöyle bir bakarlarsa kendilerine faydası olur. Biz selamlaşmaya, selamla milletimiz ile bir arada olmaya ve milletimizle kalpten kalbe konuşmaya devam edeceğiz. Bizim bu muhabbetimizi anlamayanlar, sürekli tehdit ile parmak sallayarak milletimizle aramıza mesafe koymaya gayret edebilirler. Bunu bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar." DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP