DOLAR 32,3317 0.23%
EURO 35,1418 0.02%
ALTIN 2.300,401,02
BITCOIN 2286549-0,55%
İzmir
22°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Kobra Murat’tan ‘Erdoğan’ açıklaması: ‘Bana ‘Kobram’ diyor’

Kobra Murat’tan ‘Erdoğan’ açıklaması: ‘Bana ‘Kobram’ diyor’

ABONE OL
25 Ocak 2023 12:01
Kobra Murat’tan ‘Erdoğan’ açıklaması: ‘Bana ‘Kobram’ diyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

'Kobra Murat' olarak bilinen Murat Dinavdiler, "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da konuşan Dinavdiler, "Cumhurbaşkanımız bana 'Kobram' diyor" dedi.

Romanlar için “Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi (2023-2030) ve I. Aşama Eylem Planı (2023-2025) ile İlgili 2023/2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi", 21 Ocak Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan genelgede, "Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan Roman vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için eğitim, sağlık, istihdam, barınma, sosyal hizmet ve yardım gibi alanlarda yürütülen çalışmalarla sosyoekonomik refah seviyelerinin yükseltilmesi ve sosyal uyumlarının güçlendirilmesi yolunda önemli politikalar hayata geçirilmektedir" denildi. Genelgede ayrıca 8 Nisan'ın "Romanlar Günü" ilan edildiği hatırlatıldı.

Genelge yayınlanmadan bir gün önce (20 Ocak Cuma) Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde "Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" programı düzenlendi. Programa 'Kobra Murat' olarak bilinen Murat Dinavdiler de katıldı.

O anları konuk olduğu Haber Global'de "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programında anlatan Dinavdiler, "Cumhurbaşkanımız bana Kobram diyor" ifadelerini kullandı.

Dinavdiler sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanım'ı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP