DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0,92%
İzmir
14°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Ölümcül alışkanlığa alternatif çözüm: Biorezonansla çare

Ölümcül alışkanlığa alternatif çözüm: Biorezonansla çare

ABONE OL
17 Mayıs 2023 19:28
Ölümcül alışkanlığa alternatif çözüm: Biorezonansla çare
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl milyonlarca insan sigara kullanımına bağlı hastalıklardan yaşamını yitirirken sigarayı bırakmak isteyenler ise farklı yöntemler deniyor. Biorezonans terapisi yöntemi de sigarayı bırakmak isteyenlere kesin çözüm sunan bir alternatif. Uz. Dr. Uğur Alfatlı, biorezonans terapisi yöntemi ile tek seferde sigarayı bırakmanın mümkün olduğunu belirterek, tiryakileri sağlıklı bir yaşama davet etti. 

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) verilerine göre dünyada her yıl yaklaşık 5 milyon kişi, sigara nedeniyle oluşan hastalıklar yüzünden yaşamını yitiriyor. Ülkemizde ise günde 300 kişi sigaraya bağlı hastalıklardan dolayı hayata veda ediyor. 2025 yılında bu rakamın dünya genelinde 10 milyona çıkması bekleniyor. Öte yandan 7 milyon insanın Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde olacağının da altı çiziliyor.

Ülkemizde sigara içen sayısı nüfusa oranlandığında yaklaşık yüzde 30 seviyelerinde. Peki bu kadar ölümcül bir alışkanlığa insanlar neden devam ediyor? Pek çok sigara tiryakisinin bu soruya verdiği cevap ise sigarayı bırakamayı başaramadığı yönünde. Sigarayı bırakmak isteyenlere günümüz tıp teknolojisi yeniliklerle çare oluyor. Bu teknolojilerden en önemlisi ise biorezonans yöntemi.

Biorezonans terapisi yöntemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Uzman Doktor Uğur Alfatlı, bu yöntemle çok sayıda insanın sigarayı bırakarak yeniden sağlığına kavuştuğuna dikkat çekti.

DR. UĞUR ALFATLI: İÇME İSTEĞİNİN AZALMASI HATTA TAMAMEN BİTMESİ MÜMKÜN 

Bir çok hastalıkla mücadelede kullanılan biorezonans yönteminin en sık kullanıldığı alanlardan birisinin sigara bırakma tedavisi olduğunu vurgulayan Dr. Alfatlı, ''Biorezonans yöntemi, sigara bırakma terapisinde kişinin sigara içme isteğini zararsız ve yan etkisi olmayan frekanslar ile yok etmek için kullanıldığını ifade etti. Cihaz yardımı ile kişinin kendi frekansından üretilen ayna görüntüsü karşıt  frekanslar yoluyla vücuda geri yollanır. Böylece karşılaşan iki frekans birbirini yok ederek sigaranın vücutta var olan frekansları nötralize edilir. Böylece vücut sigara ve etkilerini unutmuş olur ve tekrardan alındığında yabancı bir maddeymiş gibi algılar. Bu durum sigara içme isteğinin azalmasını hatta tamamen bitmesini sağlar'' diye konuştu. 

""

Biorezonans ile sigarayı bırakma tedavisinin tek seans olarak uygulandığını ve seansların yaklaşık 40-50 dakika sürdüğünü ifade eden Dr. Uğur Alfatlı, seanslar esnasında yapılan işlemin herhangi bir ağrı veya acıya neden olmadığını, her yaşta ve  her hasta grubunda uygulanabildiğini, doğru uygulama yapıldığında herhangi bir yan etkisinin olmadığını belirtti. Dr. Alfatlı, biorezonans ile sigarayı bırakma tedavisinin başarı oranının yüzde 90’ın üzerinde olduğunu, bazı kişilerde zorlanma olursa ikinci seansın uygulanabileceğini sözlerine ekledi. 

BU YÖNTEM MİGREN, FİBROMİYALJİ, ROMATİZMAL HASTALIKLAR VE KANSER TEDAVİSİNDE DE YARDIMCI 

Biorezonans tedavi yöntemine özellikle son yıllarda ilginin arttığını aktaran Alfatlı, ''Biorezonans yöntemi Türkiye’de yeni bilinmeye başladı. Sadece sigara bırakma tedavisi olarak kullanılmamakta, bunun yanında diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerden kurtulmak için, kedi-polen-parfüm ve diğer allerjenlerinn neden olduğu alerjik hastalıkların tedavilerinde, migren, fibromyalji gibi akut-kronik ağrıların tedavisinde, özellikle şu dönemde bağışıklığın arttırılmasında, romatizmal hastalıklarda ve kanser hastalıkların destekleyici tedavisi olarak da yaygın olarak kullanılmakta. korunmasınf yardımcı oluyor'' şeklinde bilgi verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP