DOLAR 32,3484 0.26%
EURO 35,0837 -0.15%
ALTIN 2.308,871,39
BITCOIN 22867053,10%
İzmir
22°

AÇIK

üst menü altı
Satırlı saldırıya inceleme: 2 CHP İzmir İl Başkan yardımcısı görevlendirildi

Satırlı saldırıya inceleme: 2 CHP İzmir İl Başkan yardımcısı görevlendirildi

ABONE OL
27 Temmuz 2021 17:51
Satırlı saldırıya inceleme: 2 CHP İzmir İl Başkan yardımcısı görevlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgen ve parti üyesi Aydın Sümbül arasında geçtiğimiz ay yaşanan ve satırlı saldırıya dönüşen kavganın araştırılması için CHP İzmir İl başkan yardımcıları Aygül Eryılmaz ve Erol Mutlu görevlendirildi. CHP İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Eryılmaz ve Mutlu olayın tüm yönleri ve taraflarıyla inceleyip sonucu rapor haline getirecek ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e sunacak.

DEMOKRAT GÜNDEM- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündeme dair konuların yanısıra geçtiğimiz ay Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgen ile parti üyesi Aydın Sümbül arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi konusu ele alındı.

İKİ İL YÖNETİCİSİ OLAYI ARAŞTIRMAKLA GÖREVLENDİRİLDİ

Toplantıda CHP İzmir İl Başkan yardımcıları Aygül Eryılmaz ile Erol Mutlu’nün olayın ayrıntılı bir biçimde araştırılması amacıyla görevlendirilmesine karar verildi.

""

BAŞKAN YARDIMCISI SATIRLI SALDIRI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA DA BULUNMUŞTU

Haziran ayında yaşanan olayda Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgen ile parti üyesi Aydın Sümbül arasında önce tartışma yaşanmış, tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında parti üyesi Aydın Sümbül, elindeki satırla başkan yardımcısı Özgen’in üzerine yürümüş, çevredekilerin müdahalesi sonucunda Özgen ve Sümbül birbirinden uzaklaştırılmıştı.

SALDIRI ANLARI KAMERALARA DA YANSIMIŞTI

Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgen, kendisine satırla saldırmaya kalkan Aydın Sümbül hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunmuştu. Olay anında yaşananlar kameralara da yansımış ve medyada yer bulmuştu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP