DOLAR 32,3730 0.16%
EURO 35,0879 -0.03%
ALTIN 2.325,240,26
BITCOIN 2278307-1,02%
İzmir
23°

AÇIK

üst menü altı
Selin Ciğerci, biten evliliğini gözyaşları içinde anlattı

Selin Ciğerci, biten evliliğini gözyaşları içinde anlattı

ABONE OL
7 Ekim 2021 09:23
Selin Ciğerci, biten evliliğini gözyaşları içinde anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Başka Güzel programının jüri üyesi olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Gökhan Çıra ile olan evliliğinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci, Show TV'de yayınlanan, Bir Başka Güzel adlı moda yarışmasında jüri üyeliği yapmaya başlamıştı.

Yarışmacıların gelinlik konseptiyle podyuma çıktığı son bölümde podyum sadece şıklık yarışına değil duygusal anlara da tanıklık etti. Jüri üyelerinden Selin Ciğerci, daha önce hiçbir yerde açıklamadığı çok özel detayları anlattı.

Selin Ciğerci, sunucu Esra Eron'un "Mantık evliliği mi aşk evliliği mi?" sorusuna içten bir şekilde cevap verdi.

"SEVEREK AYRILDIM"

"Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği" diyen Ciğerci, severek ayrıldığını gözyaşlarıyla anlattı. 

"AŞK VARSA İKİ ODA BİR SALON YETER"

Selin Ciğerci evlilikte parayı önemsemediğini, onun için evinde huzurlu bir evliliğinin olmasının yeterli olduğunu söyledi. "Benim için mantık ve para geri planda." diyen Ciğerci, "İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim." diyerek mutlu evliliğin sırrını verdi.

"PARAYA ÖNEM VERSEYDİM AİLEMİ TERKETMEZDİM"

Sosyal medyadaki başarılarının ardından atıldığı kozmetik sektöründe de adından söz ettiren Selin Ciğerci, "para bir şekilde kazanılır" diyerek sıfırdan bugüne nasıl geldiğini de paylaştı. Sosyal medyayı kullanmaya başladığında Tahtakale'den incik boncuk aldığını, takı yapıp eşiyle sattığını anlatan Ciğerci, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın kendisine verdiği desteklerden de bahsetti.

"O zamanlar Seda ablayı tanıyordum. Ondan tasarladığım küpeleri takmasını isterdim. İzleyicileri görsün ve benim sosyal medyada takipçim artsın ben de bu şekilde para kazanayım." diyerek geçtiği zorlu yolları anlattı.

"ÜNLÜ OLDUĞUMU DÜĞÜNÜMDEN SONRA ANLADIM"

Programda samimi açıklamalar yapan Selin Ciğerci, kendi evliliğinin medyada ne kadar çok dikkat çektiğini de bir örnekle açıkladı. Ciğerci "Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğünü sosyal medyada çok izlenmişti. Benim düğünüm saatler içinde o kadar çok izlendi ki onların düğününü ikiye katladı. İşte o an ünlü olduğumu anladım." dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP