DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2266639-0,49%
İzmir
23°

AÇIK

üst menü altı
Seri katil alarmı: Tek başınıza dolaşmayın!

Seri katil alarmı: Tek başınıza dolaşmayın!

ABONE OL
5 Ekim 2022 08:16
Seri katil alarmı: Tek başınıza dolaşmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika Birleşik Devletleri'nin batısında bir seri katilin bir yılda 6 kişiyi öldürdüğü belirlendi. Polis, katilin yakalanmasına yardımcı olan kişilere 125 bin dolar ödül verileceğini açıkladı. Yetkililer Kaliforniya sakinlerine geç saatlerde, tek başlarına dolaşmamaları yönünde uyarılar yapıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde seri katil alarmı var.



Polis, Stockton kentinde, 6 kişinin öldürüldüğünü 1 kişininse yaralandığını duyurdu. Öldürülen kişilerin, gece saatlerinde hedef alındığı belirlendi.



Cinayetlerin 5'i, temmuz ve eylül ayları arasında işlendi. Geçen yıl da aynı bölgede bir kişi öldürüldü. Bir kadınsa silahla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.



Yaralanan kadın, katilin üzerinde, siyah kapüşonlu mont, koyu renkli pantolon ve cerrahi maske olduğunu söyledi.

Balistik incelemede de cinayetlerin aynı silahla işlendiği ortaya çıktı. Katil yaklaşık bir yıldır sessizdi. Polis, katilin bir yıldır neden ortada olmadığı sorusuna bir yanıt bulamadı.



NTV Washington Temsilcisi Hüseyin Günay, yaptığı değerlendirmede "Bir tarzı var bu seri katilin, örneğin zamanlama tarzı, genellikle gece yarısından hemen önce, 23:30 sularında veya gün ışığı doğmadan önce kurbanlarını belirliyor. Bu katilin genellikle eğlenceden dönen kişileri hedef aldığını anlatılıyor" dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP