DOLAR 32,5917 0.23%
EURO 34,8118 0.41%
ALTIN 2.421,33-0,46
BITCOIN 21520020,32%
İzmir
28°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Site erişime açıldı! Duyuruyu Başkan Soyer yaptı: Satın alma, sahiplen!

Site erişime açıldı! Duyuruyu Başkan Soyer yaptı: Satın alma, sahiplen!

ABONE OL
4 Mayıs 2021 12:21
Site erişime açıldı! Duyuruyu Başkan Soyer yaptı: Satın alma, sahiplen!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin sahiplendirilmesini hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla Yuva Arayan Patiler adlı site kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu siteye girerek istedikleri kedi ve/veya köpekleri sahiplenen İzmirlilere geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Roman vatandaşların yaptığı hasır sepetleri ve sahiplenilen hayvanları evlere kadar götüreceklerini açıkladı. Sitenin duyurusunu yapan İBB Başkanı Tunç Soyer, kısa süre önce başlattığı 'Satın alma sahiplen-Sepetler bizden' başlıklı kampanyanın ardından açtıkları siteyle ilgili bilgi verip, "Siteden sahiplenilen dostlarımızı kapanma süresi boyunca yeni evlerine teslim ediyoruz. Üstelik üreticilerinden satın aldığımız usta işi sepetleri hediye ediyoruz" dedi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarının sahiplendirilmesinde farkındalık oluşturulması amacıyla barınaklardan kedi ve köpek alıp sahiplenen İzmirlilere Roman vatandaşların yaptığı hasır sepetlerden hediye edeceklerini duyurmuştu. Aynı zamanda Roman vatandaşların ekonomik olarak desteklenmesi amacını da güden projenin tanıtımını Başkan Soyer yapmıştı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi son 2 yıl içinde bin 500 kedi ve köpeğin yeni yuva olmasını sağlarken, sokak hayvanlarının da sahiplendirilmesini teşvik etmek ve Roman vatandaşları ekonomik olarak desteklemek amacıyla 'Satın alma sahiplen' başlığıyla bir uygulama başlatmıştı. 

""

Uygulamayla sokak hayvanlarını sahiplenen vatandaşlara hasır sepetlerin dağıtımı yapılmaya başladı. Öte yandan Başkan Soyer'in talimatıyla sokak hayvanlarının sahiplendirilmesini hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla 'Yuva Arayan Patiler' adıyla bir site de kuruldu. Sitenin duyurusunu yapan Başkan Soyer, "Yuva arayan patiler https://bit.ly/3ugBe1G sayfamızda yeni evini bekleyen can dostlarımıza ulaşabilirsiniz. Siteden sahiplenilen dostlarımızı kapanma süresi boyunca yeni evlerine teslim ediyoruz. Üstelik üreticilerinden satın aldığımız usta işi sepetleri hediye ediyoruz"  ifadelerini kullandı.

Yuva Arayan Patiler adlı siteye girerek istedikleri sokak köpek ve kedilerini sahiplenen İzmirlilere sahiplendikleri hayvanları ve sepetleri de bizzat ulaştıracakları duyurusunu yaptı. 

Yuva Arayan Patiler sitesinde Yuva arayan patiler, yuva bulan patiler, hikayeme ortak ol, köşe yazıları bölümlerinin yanısıra veteriner takip sistemi de bulunuyor. 

YUVA ARAYAN PATİLER sitesine ulaşmak için tıklayın

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP