DOLAR 32,4906 0.12%
EURO 34,7955 0.19%
ALTIN 2.493,931,30
BITCOIN 2029647-0,60%
İzmir
22°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
İYİ Partili Milletvekili aday adayları temayüle hazır… İl Başkanı Bezircilioğlu: ‘İzmir ve Türkiye’de birinci parti olacağız’

İYİ Partili Milletvekili aday adayları temayüle hazır… İl Başkanı Bezircilioğlu: ‘İzmir ve Türkiye’de birinci parti olacağız’

ABONE OL
27 Mart 2023 12:33
İYİ Partili Milletvekili aday adayları temayüle hazır… İl Başkanı Bezircilioğlu: ‘İzmir ve Türkiye’de birinci parti olacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na başvuruda bulunan 66 milletvekili aday adayı 2 Nisan Pazar günü gerçekleşecek temayül yoklaması öncesinde il başkanlığı binasında biraraya geldi. Aday adayları İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu başkanlığında kendilerini tanıttı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Bir partinin gücü o partiyi gösteren teveccühle ölçülür. Sahada çok ciddi teveccüh var. Pırıl pırıl harika bir kadro ile İzmir ve Türkiye’de birinci parti olmak için iktidara yürüyen ayak seslerimizle geliyoruz” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ- EMİN ŞANLI- İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı temayül yoklaması öncesi aday adaylarıyla buluştu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu,  aday adaylarıyla yaptığı toplantı sonrasında basın mensuplarına konuştu. Partilerine olan yüksek ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten İl Başkanı Bezircilioğlu, “İzmir’de toplam 66 tane aday adayımız var. Bu medeni cesareti gösterip ciddi iddia ortaya koyan saygı değer aday adaylarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bir partinin gücü o partiyi gösteren teveccühle ölçülür. Bunu parti gücümüze ve demokrasi gücümüze bağlıyorum. Demokrasiyi getirme iddiasında olan partimiz parti içi demokrasinin sağlanması adına tüm üyelerimizle temayül yapmaktayız. Diğer partilere de örnek olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

""

BİR PARTİNİN GÜCCÜ O PARTİYE GÖSTERİLEN TEVECCÜHLE ÖLÇÜLÜR

 “14 mayıs 2023 seçimlerine istianen partimizin İzmir teşkilatları olarak aday adaylığı süreci başvurusu sürecini geçtiğimiz Cuma günü bitirmekle beraber çalışmalarımız başlamıştır. 2 Nisan Pazar günü üyelerimizin katılacağı temayül yoklamaları ile aday adaylık sürecini tamamlayıp 9 Nisan’da da genel merkezimin tüm 81 vilayette olduğu gibi İzmir’de de adaylık süreci açıklamasını takip edeceğiz” açıklamasını yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partilerine olan ilgi ve üyelik başvurularının artışından mutluluk duyduklarını söyledi.

PIRIL PIRIL BİR KADRO İLE İZMİR VE TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Bir tanışma toplantısı yaptık aday adaylarımızla. Bu salonda kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya talibiz. Net bir anket yok ama çok ciddi bir şekilde üye kaydı alıyoruz. Sahada çok ciddi teveccüh var. Pırıl pırıl harika bir kadro ile İzmir ve Türkiye’de birinci parti olmak için iktidara yürüyen ayak seslerimizle geliyoruz” dedi” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDAR GÖRECEĞİMİZ GÜNLER UZAK DEĞİL

İYİ Parti’nin güçlendirilmiş parlamenter sistemde çıkaracağı milletvekili oranıyla da kilit parti olacağını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu, “15 mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanma sabahına hazırlanıyoruz. İyi Parti her zaman kilit parti olacaktır. Bundan sonraki genel seçimlerde iyi parti eşittir 1 formülü yani İyi Parti’yi tek başına iktidar olması uzak günler değil. Türkiye’nin tek çıkış noktası olan iyi partimizi güçlü kadrolarla iktidara taşımak hepimizin görevi ve boynumuzun borcudur” dedi.

3-6 MART SÜRECİNDE PARTİMİZ GÜÇLENEREK ÇIKMIŞTIR

Millet İttifakı bileşenlerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’dan kalktıktan sonra geri dönmesi süreci hakkında ne düşündüğünü de sorulan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, bu soruya, “İstifa edenlerin çoğu geri döndü. 3-6 mart arasında bizi anlamakta güçlü çeken vatandaşlarımız üyelerimiz yavaş yavaş bize hak verdiler. Kalan günlerde Türkiye’ye ne kadar önemli bir hizmet verdiğimizi güçlendirilmiş parlamenter sistemle güçlendirilmiş Cumhurbaşkanı adayımızın halka çıktığında göreceğiz. Her ne kadar kan kaybı yaşadığımız düşünülse de sayın genel başkanımızın duruşuyla İyi Parti o süreçte çok daha güçlü çıkmıştır” yanıtını verdi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP