DOLAR 32,5531 -0.02%
EURO 34,9393 0.07%
ALTIN 2.434,860,21
BITCOIN 21723700,20%
İzmir
25°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Kılıçdaroğlu, adaylık kampanyasını başlattı: ‘Sana söz, yine baharlar gelecek’

Kılıçdaroğlu, adaylık kampanyasını başlattı: ‘Sana söz, yine baharlar gelecek’

ABONE OL
27 Mart 2023 19:10
Kılıçdaroğlu, adaylık kampanyasını başlattı: ‘Sana söz, yine baharlar gelecek’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adaylık kampanyasının resmi başlangıcını yaptı. Millet İttifakı'nın 5 lideri de Kılıçdaroğlu'nun kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığı ile video paylaştı. Cumhurbaşkanlığı kampanyasının ilk filmi olan videoda, Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere de yer verildi.

SANA SÖZ, YİNE BAHARLAR GELECEK 

Millet İttifakı'nın beş genel başkanı ile birlikte kayıtlara geçen görüntülerin de birleştirdiği videoyu Kılıçdaroğlu, "Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" ifadeleriyle bitirdi. Levent Yüksel'in 'Tuana' şarkısının kullanıldığı videoda Kılıçdaroğlu, şu ifadelerle seslendi: "Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.  Sana söz, yine baharlar gelecek"

Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk), adaylık kampanyasını başlattı: 'Sana söz, yine baharlar gelecek' https://t.co/bpVJAnbQG9 pic.twitter.com/Psvyh7AfHu

— Demokrat Gündem (@demokratgundem) March 27, 2023

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP