DOLAR 32,6062 0.27%
EURO 34,7972 0.36%
ALTIN 2.410,71-0,90
BITCOIN 21564360,28%
İzmir
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Lisa Marie Presley’nin son röportajı gündem oldu: Kendimi berbat hissediyorum

Lisa Marie Presley’nin son röportajı gündem oldu: Kendimi berbat hissediyorum

ABONE OL
16 Ocak 2023 14:30
Lisa Marie Presley’nin son röportajı gündem oldu: Kendimi berbat hissediyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatını kaybeden Lisa Marie Presley'nin son röportajlarından biri sosyal medyada gündem oldu. Röportajı yapan gazeteci Billy Bush, "Bir sorun olduğunu anlamıştım, kendimi berbat hissediyorum" dedi.

Elves Presley'nin tek çocuğu olan 54 yaşındaki Lisa Marie Presley, 12 Ocak Perşembe günü Los Angeles'da hayatını kaybetti. Lisa Marie'nin ölümünden iki gün önce düzenlenen Altın Küre ödüllerindeki son röportajlarından biri sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı ve söz yazarı Lisa Marie, babasının hayatını anlatan "Elvis" filminde rol almış ve ölümünden iki gün önce düzenlenen Altın Küre ödül törenine katılmıştı.

Törende Lisa Marie ile röportaj yapan son isimlerden olan Extra programının sunucularından Billy Bush, o anları anlattı.

Röportaj yaptığı sırada Lisa Marie'nin dengesinin bozuk olduğunu ifade eden Bush, “Ayakta durmakta zorlanıyordu. Bir denge problemi olduğunu düşündüm. Bu kadar yakınında durunca dengede durabilmek için ne kadar zorlandığını kolayca görebilmiştim” dedi.

Bush, o anları ve üzüntüsünü şöyle anlattı:

“Onunla son konuşanlardan biri oldum. Aslında bir sorun olduğunu anlamıştım. Bu yüzden kendimi çok üzgün ve berbat hissediyorum.”

Röportaj videosunda Lisa Marie, 80 yaşındaki menajer arkadaşı Jerry Schilling'den destek alırken görülüyor. Lisa Marie, Bush'un sorularını yanıtlarken Schilling'le kol kola girerek "Kolunu tutacağım" diyor. 

Rock 'N' Roll müziğin önemli isimlerinden Elvis Presley'nin hayatını anlatan "Elvis" filminde, sanatçıyı Austin Butler canlandırdı. Rolüyle Altın Küre'de Drama Dalında En İyi Erkek Sinema Oyuncusu ödülüne değer görülen Butler, törende Lisa Marie ile bir araya gelmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP