DOLAR 32,3537 0.31%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.301,381,06
BITCOIN 23085453,64%
İzmir
19°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Millet İttifakı’nın Mutabakat Metni bugün açıklanacak

Millet İttifakı’nın Mutabakat Metni bugün açıklanacak

ABONE OL
30 Ocak 2023 10:29
Millet İttifakı’nın Mutabakat Metni bugün açıklanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı, Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni bugün açıklanacak. Muhalefet liderleri, “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni imzalayacak.

ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde saat 11.30’da başlayacak programda Temel Politikalar Ortak Çalışma Komisyonu’nda yer alan Altılı Masa liderlerinin genel başkan yardımcıları Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni anlatacak.

Metinde hukuk, adalet ve yargı, kamu yönetimi, şeffaflık, denetim ve yolsuzlukla mücadele, ekonomi, finans ve istihdam, sektörel ve bölgesel konular, bilim ve teknoloji, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar, dış politika, güvenlik ve savunma olmak üzere dokuz ana başlık ve yetmiş beş alt başlıkta somut hedef, politika ve projeler yer alıyor. Yaklaşık 2 bin 500 maddeden oluşan metinle Millet İttifakı vatandaşa vaatlerini anlatacak.

ALTI LİDER İMZALAYACAK

Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin videolarla desteklenen tanıtımının ardından liderler sahneye davet edilecek. Genel başkanlar “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni törenle imzalayacak. Toplantıda ayrıca hazırlanan “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” kitapçığı da dağıtılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP