DOLAR 32,4782 0%
EURO 34,7296 0.01%
ALTIN 2.473,250,46
BITCOIN 1991253-3,84%
İzmir
22°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
WhatsApp’tan fotoğraf gönderenler dikkat!

WhatsApp’tan fotoğraf gönderenler dikkat!

ABONE OL
21 Ocak 2023 09:20
WhatsApp’tan fotoğraf gönderenler dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En çok kullanılan sosyal medya araçlarından bir tanesi WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu.

WhatsApp her yeni günde çeşitli özellikler geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp bir yeni özelliğini daha duyurdu. Platform çıktığı günden itibaren milyonlarca insan tarafından kullanılan bir uygulama olurken, yeni güncellemeleri her geçen gün gelmeye devam ediyor.

WhatsApp fotoğraf gönderme şeklinize ilişkin önemli bir güncelleme gönderdi. Günlük hayatta pek çok farklı istihdam türünün de en çok kullandığı iletişim uygulamalarından bir tanesi WhatsApp olurken, WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflarda kalite problemi yaşanmaktaydı.

FOTĞRAF KALİTESİ

WhatsApp, kaliteli fotoğrafları uygulama üzerinden gönderdiğinizde kalitesiz bir forma dönüştürürken bu durum pek çok vatandaşın en çok muzdarip olduğu konulardan bir tanesi.

WhatsApp konuya ilişkin yeni bir güncelleme özelliğini yayınladı. WABetaInfo'ya göre artık karşı tarafa kaliteli fotoğraf gönderilebilecek. WhatsApp, göndereceğiniz fotoğrafın kalitesini seçerek gönderebilme seçeneğini sunarken, konuya ilişkin tüm detayların önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP