Başkan Tugay’dan Cem Aydın’a destek mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın'ın, sosyal medya üzerinden paylaşımı nedeniyle gözaltına alınmasını ve evine yapılan baskını kabul edilemez olarak nitelendirdi.

Demokrat Gündem-İzBB Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aydın’ın ifadeye çağrılmasını kınadı.

Paylaşımı nedeniyle gözaltına alınması ve evine baskın yapılmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden Başkan Cemil Tugay, CHP’ye yönelik karalama kampanyalarına karşın birlik ve beraberlik içinde oldukları mesajını verdi.

TUGAY: BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Tugay, “Gençlik Kolları Genel Başkanımızın yanındayız” diyerek, Aydın’ın ifade vermeye çağrılmasını eleştirdi.

Başkan Tugay’ın yaptığı açıklama şu şekilde: “Cumhuriyet Halk Partimizin Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’ın, sosyal medyada yapılan bir paylaşım nedeniyle gözaltına alınması ve evine yapılan baskın kabul edilemez. Partimize yöneltilen karalama kampanyalarına karşın halkımız her şeyin farkında. Gençlik Kolları Genel Başkanımızın yanındayız.” (Haber Merkezi)

İlginizi çekebilir: CHP İzmir’den Cem Aydın’a destek

Demokrat Gündem

Exit mobile version