Bodrum’da feci kaza: TIR ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde TIR ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 44 yaşındaki Şenol Tozcu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bodrum'da feci kaza: TIR ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı

Kaza, saat 17.30 sıralarında Bodrum Emin Anter Bulvarı’nın Torba yönünde meydana geldi. Y.T. (42) idaresindeki 06 FZ 3853 plakalı TIR ile Şenol Tozcu yönetimindeki 48 VN 131 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese vakit kaybetmeksizin sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi gerçekleştirilen ağır yaralı sürücü Şenol Tozcu, ambulansla yakındaki özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Ancak 44 yaşındaki Tozcu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, facianın yaşandığı anlar caddedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kazanın ardından TIR sürücüsü Y.T. ifade işlemleri için emniyete götürülürken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlattı.

Bodrum'da feci kaza: TIR ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı
Demokrat Gündem

Exit mobile version