CHP'li Yücel Başkanvekili Pehlivan'la ilgili sert çıkış: 'İlk işi işçiye zulüm oldu'

CHP'li Yücel, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan'ı CHP'li Deniz Karakurt’a belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığını devretmesi için işçileri şirkete sokmadığını söyledi.   CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan'ı eleştirdi. CHP'li Yücel, Pehlivan'ın CHP'li Deniz Karakurt’a belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığını devretmesi için baskı yaptığını iddia etti. Yücel, Başkanvekili Pehlivan'ın işçileri şirkete sokmadığını söyledi. […]

CHP'li Yücel, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan'ı CHP'li Deniz Karakurt’a belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığını devretmesi için işçileri şirkete sokmadığını söyledi.

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan'ı eleştirdi. CHP'li Yücel, Pehlivan'ın CHP'li Deniz Karakurt’a belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığını devretmesi için baskı yaptığını iddia etti. Yücel, Başkanvekili Pehlivan'ın işçileri şirkete sokmadığını söyledi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in açıklaması şöyle: 
Menemen’de hukuksuz ve adaletsiz bir kararla başkanvekili seçilmesinin önü açılan AKP’li başkanvekilinin ilk işi işçiye zulüm etmek oldu.
Menemen halkının iradesi ve Meclisin kararıyla, belediye şirketinin yönetim kurulu başkanı olan CHP Mec.Üyemiz Deniz Karakurt’un, şirketi kendisine devretmesini isteyen AKP’nin başkanvekili işçileri şirkete sokmuyor.
İşçilerin maaş ödemeleri için bir önceki CHP’li bşk.vek.tarafından hazır hale getirilen parayı işçilere ödemediği gibi, Menemen’e hizmet için işlerine başlamak isteyen işçilere de engel oluyor.
AKP’nin Menemen’de hem hukuken hem de vicdanen sorunlu olan yönetiminin ilk icraatı, işçilere baskı ve zulüm oldu. Buna derhal son verin, işçilerin işlerini yapmalarının önünde engel olmayın.
Yaptığınız TCK'ya göre suçtur! İşçinin emekçinin ekmeğiyle oynayan biri o koltukta oturamaz.
Menemen’i germenize, şirketi ele geçirmek uğruna işçilere zulm etmenize izin vermeyeceğiz. Hukuk işlediğinde şaibeli yönetiminiz de, Menemen’e zulmünüz de son bulacak.

Demokrat Gündem

Exit mobile version