Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminde üç yakınını kaybeden 99 yaşındaki Muzaffer Gülşen’in evine konuk oldu, Filistin’e bağış talimatı verdi.
15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıl dönümü öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da 15 Temmuz şehit ailelerinden Muzaffer Gülşen’i evinde ziyaret etti. Erdoğan’a ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da eşlik etti.
Ziyaret, AK Parti’nin Kızılcahamam kampı sonrası gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan mahalle sakinleriyle tokalaşan Cumhurbaşkanı, daha sonra 99 yaşındaki Muzaffer Gülşen’in evine geçti.
Gülşen, 2016’daki darbe girişiminde iki oğlunu ve damadını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile fertleriyle sohbet etti, şehitler için dua okudu.
Ziyaret sırasında Muzaffer Gülşen, biriktirdiği bir miktar parayı Filistinli çocuklara bağışlamak istediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a talimat vererek bağışın Filistin’e ulaştırılmasını sağladı.
Şehit Lütfi Gülşen’in oğlu Metehan Gülşen ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yapılan saldırıda babasının ve iki yakınının şehit düştüğünü anlatarak, bu gururu 9 yıldır taşıdıklarını söyledi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: AK Parti İzmir: “Terörsüz Türkiye” için tarihi adım!