Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin terörsüz Türkiye sürecini ele aldığı kritik temas, Meclis bürokrasisinde hareketli saatler yaşattı.

Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makam odasında ağırladı. MHP ve CHP’li üst düzey kurmayların da hazır bulunduğu basına kapalı zirve, yaklaşık 15 dakika sürdü.

Görüşmenin ana gündem maddesini terörsüz Türkiye sürecinin oluşturduğu ve Kılıçdaroğlu’nun yürütülen sürece ilişkin desteklerini sunduğu öğrenildi.

Zirve Sonrası İlk Açıklama Kılıçdaroğlu’ndan: “İki Arkadaş Gibi Görüştük”

Kritik temasa ilişkin ilk değerlendirme görüşme çıkışında gazetecilere konuşan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Görüşmenin atmosferine değinen Kılıçdaroğlu, “İki arkadaş olarak görüştük” ifadesini kullandı.

Bahçeli’nin Meclis Trafiği: İki Bakanla da Görüşme Gerçekleştirildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Meclis’teki mesaisi Kılıçdaroğlu zirvesiyle sınırlı kalmadı. Bahçeli, gün içerisinde Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i de makamında kabul ederek art arda kritik kabine görüşmelerine imza attı.

Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi
Demokrat Gündem

Exit mobile version