Esenyurt’ta uyuşturucu operasyonu

İstanbul Esenyurt'ta uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyonda 207 kilogram metamfetamin ve 98 kilogram kimyasal madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt’ta uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda 207 kilogram metamfetamin ve 98 kilogram kimyasal madde ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı’ndan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı ve operasyonu gerçekleştiren İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir.”

Demokrat Gündem

Exit mobile version