İzmir, Özgür Özel’in zaferini kutlamaya hazır… CHP örgütünden İzmir’de büyük karşılama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'e havayoluyla vararak, partisinin 38. Olağan Kurultay sonrası memleketi Manisa'ya heyecanla ilerliyor. Özel'i, Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir'den gelen kalabalık bir coşku ile karşılaması bekleniyor.

DEMOKRAT GÜNDEM- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultay’da genel başkanlığa seçilmesinin ardından, ilk ziyaretini yarın memleketi Manisa’ya gerçekleştirecek. Özel, bu özel ziyaret için havayoluyla önce İzmir’e gelecek ve ardından karayoluyla Manisa’ya geçecek.

Adnan Menderes Havalimanı Karşılaması Heyecanla Bekleniyor

Özgür Özel’in Adnan Menderes Havalimanı’na gelmesi sırasında, çok sayıda parti üyesi ve destekçisinin onu coşkulu bir şekilde karşılaması bekleniyor. CHP İzmir il ve ilçe örgütleri, yeni Genel Başkanları Özgür Özel’i havalimanında karşılayarak bu önemli anı paylaşacaklar.

Özgür Özel’in Manisa ziyareti, CHP’nin yeni dönemine resmi bir başlangıç niteliği taşıyor ve partililer tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Aykut POLATLI

Exit mobile version