İzmir’de Suç Örgütüne Darbe

İzmir'de suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 1 şüphelinin işlemleri sürüyor.

İzmir'de Suç Örgütüne Darbe

İzmir’de, Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, liderliğini E.B.’nin yaptığı suç örgütüne büyük darbe vuruldu.

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ‘Nitelikli yağma’, ‘Tefecilik’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından aranan şüpheliler için eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

İzmir'de Suç Örgütüne Darbe

Buca, Torbalı ve Çeşme ilçelerinde belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda, suç örgütü lideri E.B. ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de Suç Örgütüne Darbe

Baskınlarda 1 otomatik tabanca (UZİ), 3 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 7’si, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bir diğer şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Başkan Tugay: “Dünyaya örnek olacağız”

İzmir'de Suç Örgütüne Darbe
Demokrat Gündem

Exit mobile version