Kaplumbağayı ayağıyla ezen şüpheli gözaltına alındı

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bir kaplumbağanın ayağıyla ezilerek katledildiği dehşet anlarına ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. İnfial yaratan paylaşımların ardından harekete geçen emniyet güçleri, görüntülerdeki şüpheli A.S.'nin kimliğini tespit ederek düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Kaplumbağayı ayağıyla ezen şüpheli gözaltına alındı

Dijital platformlarda hızla yayılan ve bir kaplumbağanın acımasızca ezilerek öldürülmesini içeren vahşet görüntüleri, Türkiye genelinde adeta infial yarattı.

Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri özel bir çalışma başlattı.Siber ve asayiş birimlerinin ortak takibi sonucu, görüntülerde yer aldığı belirlenen A.S.’nin adresi kısa sürede haritalandırıldı.

15 Yıllık Görüntünün İzini Polis Sürdü

Şüphelinin Karadeniz Ereğli’deki ikametine baskın düzenleyen polis ekipleri, A.S.’yi kıskıvrak gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü.Yapılan ilk incelemelerde ve teknik analizlerde, dehşete düşüren söz konusu kayıtların yaklaşık 15 yıl önce çekildiği değerlendirmesi yapıldı.

Yıllar sonra dijital mecralarda yeniden dolaşıma sokulan ve kamuoyunda büyük öfkeye yol açan vahşet olayıyla ilgili başlatılan adli soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Kaplumbağayı ayağıyla ezen şüpheli gözaltına alındı
Demokrat Gündem

Exit mobile version