Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti milletvekilleri Seferihisar'da başlayıp 3 gün sürecek olan çalışma kampına katılmak için İzmir'e geliyor. 22-25 Eylül tarihleri arasında seçim ana gündem maddesiyle toplanacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri, Türkiye ve dünyadaki son siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirecek ve yeni yol haritasını belirleyecek.
DEMOKRAT GÜNDEM-CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Todplantısı kapsamında bugün Royal Teos Termal Otel'e giriş yapacak olan CHP Lideri ve milletvekillerinin yoğun programı yarın başlayacak.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da Seferihisar'da 3 gün sürecek olan çalışma ve değerlendirme toplantısına katılmak üzere bugün öğleden sonra İzmir'e ve otele giriş yapması bekleniyor.
Kampın başlayacağı bugün serbest zaman dilimi olarak planlanırken, toplantı ve değerlendirmeler yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak. Sabah 10.30'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşması yapacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de bir konuşma yapmasının beklendiği ikinci gün, 11.10 ve 11.45 saatleri arasında grup başkanvekillerinin değerlendirme konuşmaları gerçekleşecek.
GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI VE SÖZCÜLERİ EKONOMİ, DIŞ POLİTİKA, SANDIK GÜVENLİĞİ VE SEÇİM LİSTELERİ HAKKINDA SUNUMLAR YAPILACAK
Öğleden sonra 14.00-14.45 saatleri arasında CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ekonomi başlığıyla bir sunum yapacak, ardıdan CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz dış politika konusunda değerlendirmelerde bulunacak. Çeviköz'ün ardından 15.30-18.15 saatleri arasında CHP Örgütlerden ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel, sandık ve seçim güvenliği ile seçmen listeleri konusunda sunumlar yapacak.
ÜÇÜNCÜ GÜN MİLLETVEKİLLERİ KONUŞACAK, AKŞAM KILIÇDAROĞLU'8NUN DEĞERLENDİRME KONUŞMASI GERÇEKLEŞECEK
Sefirihisar'daki kampın üçüncü günü, sabah 10.00'dan itibaren milletvekillerinin değerlendirme konuşmaları başlayacak. Öğleden sonra 16.00-17.00 arasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir değerlendirme konuşması gerçekleştirecek.
KILIÇDAROĞLU SOYER'E AKPM TARAFINDAN VERİLECEK ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAK
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun geçecek olan kampın son gün akşamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) tarafından verilecek olan ödül törenine katılacak. Tören Antik Agora'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin evsahipliğinde yapılacak. Kemal Kılıçdaroğlu, bu programın ardından 25 Eylül pazar günü oteldeki kahvaltının ardından kentten ayrılacak.
Öte yandan.CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da kampa katılacak ve milletvekillerinin eşleriyle çay davetinde buluşacak.
