Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi, gece saatlerinde Yeni Sanayi Sitesi’nden yükselen patlama sesiyle sarsıldı.
Bir demirci dükkanında çalışan gençlerin ısınmak için yaktığı sobanın tiner dökülmesi sonucu patlaması, 23 yaşındaki Kerem Şengün’ün ölümüyle sonuçlandı. Olayda iki arkadaşı da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
SOBA BİR ANDA BOMBA GİBİ PATLADI
İddiaya göre, dükkan içerisinde ısınmak isteyen Kerem Şengün (23), E.Ç. ve E.K., sönmek üzere olan sobaya tiner döktü. Parlayıcı maddenin ateşle temas etmesiyle birlikte soba büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın şiddetiyle dükkan içerisinde maddi hasar meydana gelirken, üç genç ağır yaralandı.
GÜZEL HABER GELMEDİ: KEREM KURTARILAMADI
Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen, vücudunda ağır yanıklar ve darbe hasarı oluşan 23 yaşındaki Kerem Şengün yaşam savaşını kaybetti. Diğer iki yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, patlamanın teknik nedenlerine dair itfaiye raporu bekleniyor. Hayatını kaybeden gencin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.