Tacettin Bayır’ın acı günü: Annesi Güler Bayır hayatını kaybetti

CHP İzmir Milletvekili ve eski İl Başkanı Tacettin Bayır, annesi Güler Bayır yaşamını yitirdi. Bayır, “Hayatımın en kıymetli insanı artık aramızda değil” sözleriyle duyurduğu acı haberi sevenleriyle paylaştı.

DEMOKRAT GÜNDEM- Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’deki simge isimlerinden, eski İl Başkanı ve 25. ile 26. dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, annesi Güler Bayır’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Acı haberi sosyal medya üzerinden duyuran Bayır, duygusal paylaşımında “Canım annemiz Güler Bayır’ı kaybettik. Bu derin acıyı tarif edecek kelime bulamıyorum” ifadelerine yer verdi.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN YAPILACAK

Merhume Güler Bayır’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Eski Mordoğan Köyü Ayşe Kadın Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Salabahçe Mezarlığı’na defnedilecek. Bayır ailesi, bu acı günde tüm dostlarından ve sevenlerinden dua bekliyor.

“MEKÂNIN CENNET OLSUN CANIM ANNEMMMM…”

Tacettin Bayır, yaptığı paylaşımda annesine şu sözlerle veda etti: “Işıklar yoldaşın, mekânın cennet olsun canım annemmmm…” Paylaşım kısa sürede büyük bir üzüntüyle karşılandı; siyasetten iş dünyasına birçok isim taziye mesajlarıyla Bayır ailesinin acısını paylaştı.

İZMİR SİYASETİNDEN TAZİYE YAĞDI

Bayır’ın sosyal medyada duyurduğu acı haberin ardından, İzmir’deki siyasetçilerden ve partililerden çok sayıda başsağlığı mesajı geldi. Güler Bayır’ın vefatı, yalnızca ailesi için değil, kendisini tanıyan herkes için büyük bir kayıp olarak değerlendirildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Tacettin Bayır başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Demokrat Gündem

Exit mobile version