Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara'ya parti genel merkezine gitti. Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşmesi beklenen İl Başkanı Deniz Yücel'in bazı ilçelerde yaşanan istifalar ve görevden almalarla ilgili ayrıntılı bilgi vermesi bekleniyor. Yücel'in aynı zamanda ay içinde açılması planlanan il binası açılışına Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu davet edeceği belirtildi.
DEMOKRAT GÜNDEM-Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecek olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in görüşeceği ilk konu Bayraklı, Torbalı, Menderes, Kınık ve Tire ilçelerinde istifalar ve görevden almalarla ilgili ayrıntılı bilgi sunması hakkında olacak.
YÖNETİMİ DÜŞEN İLÇELERLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ VE RAPOR SUNACAK
İl Başkanı Yücel'in Genel Başkana ve Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'ya ilçe örgütlerindeki krizlerle ilgili ayrıntılı yazılı rapor sunacağı ve sözlü olarak bilgi vereceği belirtilirken, istifalar ve görevden almalarla yönetimi düşen sözkonusu ilçelerdeki kongre tarihlerinin belirlenmesi de planlanıyor.
YÜCEL, YENİ İL BİNASI AÇILIŞINA GENEL BAŞKANI DAVET EDECEK
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in Ankara mesaisinde Alsancak'ta yapımı tamamlanan bu ay içinde hizmlete açılması planlanan yeni il binasınin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bizzat davet edeceği de kaydedildi.