Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan İduğ sert konuştu: 'Kimse işime karışmasın, karışırsa da…'

Koronavirüs karantina dönemini atlatan ve testi negatife dönen Başkan İduğ,

Koronavirüs karantina dönemini atlatan ve testi negatife dönen Başkan İduğ, basına kapalı meclis grubundaki konuşmaların basına sızdırılması sonrası sert konuştu. Başkan İduğ, "Ben kimsenin işine karışmadım, belediye başkanın işine de kimse karışmasın. Karışırsa da gereğini yaparım” dedi

Koronavirüse yakalandıktan sonra karantina dönemini atlatan ve testi negatife dönen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, kapalı maclis grubundaki konuşmaların basına sızdırılması sonrası sert açıklmaalar yaptı. Kendisini karşılayan meclis üyelerine ve partililere önemli uyarılarda bulunan İduğ, koronavirüse yakalandığı ve karantina dönemi boyunca evde geçirdiği zamanda bir takım şeyleri daha iyi düşünme fırsatı yakaladığını ifade etti. İduğ, ‘’2022 çok önemli bir yıl, güven odaklı çalışmamız gerekiyor. Fakat Grup toplantısında olmaması gereken bir konuşma oldu. 2012 yılında yaşanmış, bir olayı mikrodalgada ısıtıp yine önümüze koydular. Yıpratma politikası güdülüyor. Ben Bornova Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimle birlikte belediyeyi yönetmek için buradayım. İlçe başkanı ve yönetimi de ilçeyi yönetmek için görev aldı. Onlar da işini yapacak, biz de kendi işimizi yapacağız’’ açıklamasında bulundu.

‘’Bornova çok büyük, sorumluluğumuz çok büyük’’ diyerek sözlerine devam eden İduğ,  Partimiz iktidara gidiyor, kendi içinde enerjisini kaybeden yapıdan kurtulup yolumuza devam etmemiz lazım. Zayıf karakterlilerin bizi üzmesine izin vermeyeceğiz. Ben kimsenin işine karışmadım, Belediye başkanının işine de kimse karışmasın. Karışırsa da gereğini yaparım. Bu konuyla ilgili Ankara’yla da görüştüm, çok net. Herkes işini yapacak. İl başkanımla da görüştüm’’ dedi.

2 MECLİS ÜYESİNİ GÖSTERDİ

Toplantıdan sonra Meclis grubuna tek tek mesaj attığının altını çizen Başkan İduğ, ‘’Sadece 2 arkadaşımızın mesajında metnin içindeki 3 kelimeyi değiştirerek attım. Bugün o haber Yeni Asır’da çıktı. Demek ki şüphelendiğim iki arkadaştan biri Yeni Asır’a mesajı okumuş. Menemen ve Urla’da meclis üyelerinin ne kadar önemli olduğunu gördük. İkisi de gitti. Allah korusun burada da bir seçim durum olsa Meclis üyeleri arasında endişe duyduğumuz iki arkadaş bizi zor durumda bırakabilirmiş. Güven çok önemli. Yaptığımız çalışma ortada, sonuçlar kamunun faydasına, partimizi ileri taşıyacak çalışmalar yaptık.  Bu kadar büyük işler yapıldı, belediye borçsuz, kasasında para var. Pek çok yerde yapılmayanlar konuşulmazken, burada bu kadar yaptığımızın anlatılmaması bizi üzüyor. Yaptığımız çalışmaların sizler tarafından anlatılmaması, görmezden gelinmesi, ‘iyi çalışıyor’ deyip geçiştirilmesiyle olmaz bu iş’’ diye konuştu.

KÖTÜ NİYET, HAİNLİK VURGUSU

Göreve geldikleri günden bu yana çok sayıda başarılı işin altına imza atmalarına rağmen bu başarılı işlerin anlatılmamasına da sitem eden Başkan İduğ, ‘’Yetkiyi alanların çıkıp birebir anlatması lazım, o zaman büyüme gerçekleşir. Biz istediğimiz kadar yapalım, anlatılmadan gösterilmeden olmaz. Bu kadar başarılı işin anlatılmamasının ardında –kimse kusura bakmasın- iyi niyet arayamıyorum. Kötü niyet vardır, hainlik vardır. Hepimiz misafiriz, görev aldık günü gelince devredip gideceğiz. İyi şeyler yapmak, üzerine bir şeyler koyarak gitmemiz lazım. Ben bunun için buradayım’’ ifadelerini kullandı.  

KÜÇÜK DERELERDE BOĞULMAYACAĞIZ

Sürekli daha yeni, daha iyi şeyler düşündüklerini ve onları gerçekleştirmek için enerji harcadıklarını vurgulayan Başkan İduğ, ‘’Çünkü belediye başkanı olarak bir sorumluluk aldık ve yerine getirmemiz lazım. Ben buraya çay-kahve içmeye gelmedim ki. Çay içmek isteyen gitsin kahvede içsin. Partimizin iktidarı için yerel yönetim başarısı çok önemli. Biz de katkı koymaya örnek modelleri uygulamaya devam edeceğiz. 2022’de güven duyduğumuz arkadaşlarla daha çok önemli işler yapacağız. Büyük hedeflerimiz var, büyük bir organizasyon yönetiyoruz, küçük derelerde boğulmayacağız.

Başkan İduğ sert konuştu: 'Kimse işime karışmasın, karışırsa da...'
Demokrat Gündem