DOLAR 33,0496 0.16%
EURO 35,9052 0.24%
ALTIN 2.544,670,63
BITCOIN 22759781,87%
İzmir
38°

AÇIK

üst menü altı
Başkan Soyer’den Kılıçdaroğlu mitingine davet: ‘Tüm İzmirlileri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz’

Başkan Soyer’den Kılıçdaroğlu mitingine davet: ‘Tüm İzmirlileri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz’

ABONE OL
29 Nisan 2023 12:00
Başkan Soyer’den Kılıçdaroğlu mitingine davet: ‘Tüm İzmirlileri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEMOKRAT GÜNDEM-HABER MERKEZİ-EMİN ŞANLI-UMRE YÜCEL-Millet İttifakının İzmir İl Başkanları, CHP Başkanlığında bir araya geldi. İBB Başkanı Tunç Soyer ile birlikte 6 partinin il başkanı 30 Nisan Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak miting öncesi son hazırlıkları değerlendirdi.

TUNÇ SOYER: BÜTÜN İZMİR’İ DAVET EDİYORUZ

Miting öncesi hazırlıklar için Millet İttifakının İl Başkanları ile buluşan Başkan Tunç Soyer, tüm İzmir’i mitinge davet etti.

Başkan Soyer, “Bütün İzmir'i davet ediyoruz. Çoluk çocuk bütün ailelerimizi, tüm İzmirlileri bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz. Gerçekten İzmir'den tüm Türkiye'ye çok güçlü bir mesaj vereceğimizi biliyoruz. O yüzden eksik kalmasınlar. Onlar da hep beraber bu büyük coşkuyu paylaşalım istiyoruz” dedi.

""

ŞENOL ASLANOĞLU: HAZIRLIKLAR SON AŞAMASINA GELDİ

Toplantıya ev sahipliği yapan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, miting hazırlıklarının son aşamasına geldiğini söyledi.
Aslanoğlu, “Millet İttifakı Genel Başkanları ve yine Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın katılacağı büyük bir mitingimiz var. O mitingin hazırlıkları için çeşitli toplantılar yapıyoruz. Hazırlıklar artık son aşamasına geldi. Dünden itibaren sahnemizde kurulmuş oldu son hazırlıkları değerlendirmek için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

ONUR SİVASLI: İZMİR MESAJ VERMEK İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEHRİMİZDİR 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu’nun ardından konuşan Millet İttifakı bileşenlerinden Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı konuştu.

Sivaslı, “Gelecek Partisi İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatımıza uzun zamandır çalışıyoruz. Buradan da sayın başkanlarımızın dediği gibi tüm İzmirli hemşerilerimizi yarınki bu güzel düğünümüze davet ediyoruz. Bizler için düğün gibi olacak. Çünkü İzmir’de 15 Mayıs'taki güzel günlerin bugün bir arifesini yaşayacağız. İzmir de zaten Türkiye'ye mesaj vermek için en önemli bir şehrimizdir. Bizler tüm partimizi yarınki organizasyon mitingimize davet ediyoruz” diye konuştu.

EGEMEN PAMUKÇU: BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslı’nın ardından söz alan DEVA Partisi İl Başkanı Egemen Pamukçu, “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganını vurguladı.
Pamukçu, “Yarınki gün çok önemli. Biz de Deva Partisi Teşkilatları olarak zaten uzun zamandır böyle bir hazırlığın içerisindeydik. Yarın da kalabalık bir katılım sağlayacağız. Hep söylüyoruz sahalarda, birleşe birleşe kazanacağız. İnşallah yarı tüm İzmir'i birleşe birleşe kazandığımızı hep beraber göstereceğiz” dedi. 

""

YAŞAR EROĞLU: ZAFER BİRLİKTE HEPİMİZİN OLACAK

DEVA Partisi İl Başkanı Pamukçu’nun ardından Saadet Partisi’ni temsilen İl Başkan Yardımcısı Yaşar Eroğlu konuştu.

Eroğlu, “Saadet Partisi olarak da biz bu mitingi çok önemsiyoruz. Tabii Türkiye'nin Her yerinde yapılan bir önemsiyoruz. Bu seçimleri de çok önemsiyoruz. Onun için teşkilatlarımız şu anda bütün hazırlıklarını bitirmiş durumdadır. Duyurularımızı yaptık, teşkilatlardaki arkadaşlarımızın tamamının katılmasını bekliyoruz. Mektup gönderdik telefonlar var mesaj gönderdik. Aradık arkadaşlarımızı. Genel başkanlarımızı ciddi bir şekilde konvoylarla karşılayacağız. Biz de aynı şeyleri düşünüyoruz. Bir düğün gibi olacak. Ve zafer çok yakındır inşallah. Zafer birlikte hepimizin olacak. Türkiye'nin olacak diyoruz” ifadelerini kullandı.

SİNAN BEZİRCİLİOĞLU: 6 TANE VATANPERVER PARTİ BİR ARAYA GELDİK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Gündoğdu Meydanı’nda tüm gücümüzü ortaya koyacağız diyerek, “İYİ Parti 6 tane vatanperver parti bir araya geldi. Ortak bir hedef. Türkiye'nin geleceği için ortak bir mefkure için 15 Mayıs sabahı daha güzel bir Türkiye'ye, daha aydınlık bir Türkiye'ye, adaletin tecil edildiği, gençlerin hayat kurabildiği bir Türkiye'ye uyanmak için hep beraber bu yola çıktık. Yarın da Gündoğdu Meydanı'nda, İzmir'de bunu tüm Türkiye'ye haykıracağız gücümüzü ortaya koyacağız ve on beş Mayıs sabahında buradan işaret fişeğimizi yakacağız” diyerek teşekkürlerini iletti.

SERDAR FARALYALI: 14 MAYIS’TA BİR ŞEY DEĞİŞECEK, HER ŞEY DEĞİŞECEK

Son olarak konuşan Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, takım olarak mücadele ettiklerini ve kaptanlarının CHP olduğunu belirtti.

Faralyalı, “Başkanlarımın da söylediği bir ana tema var. Birleşerek kazanmak o birleşerek mücadele etmenin bir örneğini bugün burada gösteriyoruz. İnşallah sonucu da zafer olacak. Her toplantıda Sayın Başkanımız söylediği bir şey vardır. Bu sloganlar içerisinde bu seçimde en çok sevdiğim slogan 14 Mayıs'ta bir şey değişecek, her şey değişecek. Burada takım olarak mücadele ederken bizim takım kaptanımız Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Ama bize karşı tavırlarıyla kendimizi aynı takımın oyuncusu gibi hissetmemizi, yürekten çalışmamızı sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ederim” diyerek vatandaşları mitinge davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP